TE KOOP

Op dit moment hebben we de volgende bussen te koop:  Een 1978 Riviera/ASI camper in grotendeels originele lak en een zeldzame 1969 T2a Westfalia poptop met "Oslo"-interieur!! Eind februari komt er nog een 15-raams T1 spijlbus uit Brazilie binnen. Deze laatste is nagenoeg in nieuwstaat! Ook in februari verwachten we een 1978 Westfalia Berlin weekender in grotendeels originele lak en in maart komt er een 1970 T2a Westfalia die absoluut 100% origineel is!! Eind maart worden er nog een 1974 Westfalia Dusseldorf verwacht in originele lak ravennagroen, een 1977 Westfalia Berlin weekender en nog een 1974 Westfalia Dusseldorf in (grotendeels) originele lak oranje.


Nieuw binnen:

1969 Westfalia T2a poptop met "Oslo"-interieur!!

Zeldzame T2a Westfalia poptop met nog zeldzamer "Oslo"-interieur. De bus is een originele "California blue plate car" wat betekent dat deze in 1969 nieuw in California is afgeleverd. De bus staat nog in de originele lak en heeft geen roest-problemen. Er zit een schade op de bovenste linkerachterhoek en de achterhoek rechtsonder, maar dat wordt momenteel door ons professioneel gerepareerd. De bekleding van de voorstoel en bank is reeds vervangen voor een set van TMI in de originele kleur en motief. De bekleding van het campergedeelte is volledig vernieuwd in de originele mosterd-kleurige skai en de matrassen/banken/stoelen zijn voorzien van nieuwe vullingen. Een nieuw tentdoek is in de maak en deze zal nog gemonteerd worden. De achterbumper zit er uiteraard bij, evenals de spiegels, maar die staan niet op deze foto's. Het interieur is volledig compleet, inclusief de bijzondere plafondkast achterin! Dit is de enige T2a uitvoering (samen met de "Stockholm") die is uitgerust met een 2-pits kookplaat en een electrische koelkast.

Zodra de bus terug is van de spuiter, zal de definitieve prijs bekend zijn. 

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria6ff3096d0e

Neem contact op


1978 Riviera/ASI camper in grotendeels originele lak!! 


Hele leuke Riviera/ASI camper. Originele california "blue plate" auto. De onderste helft staat nog in de originele lak. Rechtsachter/zijpaneel is in een ver verleden een keer gespoten. De bus is hard, strak en onverprutst! De 2000cc injectiemotor loopt erg netjes en de versnellingsbak schakelt soepel. Banden zijn redelijk droog. Het interieur is volledig compleet en in zeer nette staat. De bekleding van achtermatras en bedbank is ooit een keer vervangen. Uitgerust met spoelbakje, electrische koelkast, en standkachel. Keurig nette voorstoelen en een dashboard zonder scheuren!! 98.000 mijl origineel gereden sinds nieuw.

Vraagprijs: € 17.900,-


De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria26daf33bd2


Neem contact op
 


Wordt verwacht:

Braziliaanse 15-raams spijlbus 1975 in showroom-conditie!!

Een hele fraaie T1 in fabuleuze, onverprutste staat!! De auto is aangekocht van de tweede eigenaar die de bus ruim 30 jaar in bezit heeft gehad. Volgens zeggen 40.000 km gereden sinds nieuw en dat zou best eens kunnen kloppen als je de foto's goed bekijkt. Geen roest, geen schade, geen plamuur, geen verborgen gebreken of dichtgesmeerde ellende. Nee, gewoon een eerlijke en keiharde auto waar je zonder problemen jaren van kan genieten! De 1500cc motor loopt netjes, de bak schakelt soepel, de auto rijdt en remt en alles is functioneel. De carrosserie-naden en panelen zijn strak en de deuren sluiten als nieuw. Voorzien van alle banken, dus rijplezier voor 9 personen.  

Wordt in februari verwacht bij Old Volks.

De bus heeft nog de Braziliaanse papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria26b523ce9e

Neem contact op


Wordt verwacht:

Westfalia Berlin weekender 1978

Een hele leuke Westfalia Berlin in grotendeels originele lak taigagroen. De bus heeft wat kleine schades opgelopen in het verleden en deze zijn uitgedeukt en met primer behandeld. Ook weer een "blue plate" car, wat zich laat bewijzen door het ontbreken van roest of andere ellende. De bus is recent door de Californische emissie-test gekomen en rijdt goed. Het tentdoek en de bekleding zijn al eens vervangen. 

Wordt eind februari verwacht bij Old Volks.

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriaaad9ab2ec7

Neem contact op


Wordt verwacht:

1969 T2a Westfalia in 100% originele staat!!

Hoewel het steeds moeilijker wordt om ze te vinden, zijn dit toch de auto's die we bij uitstek het liefst inkopen: Werkelijk alles aan deze auto is nog in originele staat zoals de bus in 1970 de fabriek verliet!! Originele lak, geen roest, vrijwel geen schades (behalve onderhoekje linksachter), origineel en volledig compleet interieur (ook de koelkast-unit en zelfs het krukje zijn nog aanwezig!!) originele bekleding in nette/bruikbare staat. Zelfs de gordijnen zijn nog origineel hoewel die best vervangen mogen worden. Het tentdoek is ook nog origineel, maar de staat is momenteel onbekend. Voorzien van een recent gereviseerde 1600cc motor. Ook dit is weer een Califonia blue plate. Na een flinke schoonmaakbeurt, staat hier weer een showroom-auto. Echter niet gerestaureerd, maar nog volledig origineel.....

Wordt in maart verwacht bij Old Volks.

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriace701b4f51

Neem contact op


Wordt verwacht:

Westfalia Dusseldorf 1974 in originele lak

Westfalia Dusseldorf in zeldzame kleur "ravennagroen". De auto heeft wat kleine schades, maar is hard en onverprutst. Het interieur is keurig netjes en compleet en voorzien van een 2-pits kookplaat en een electrische koelkast. Het tentdoek is aan vervanging toe. De bus heeft een handgeschakelde versnellingsbak en een 1700cc "type 4" motor. 

Wordt eind maart verwacht bij Old Volks.

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriacf42beb1fc

Neem contact op


Wordt verwacht:

1977 Westfaia Berlin weekender.

Harde en vrij strakke Westfalia Berlin weekender. De bus is in het verleden een keer overgespoten in de originele kleur marino geel. Deze bus is aangekocht als gestrand project en komt met een recent gereviseerde motor (2 ltr injectie) en recent gereviseerde versnellingsbak. Beiden zijn echter niet gemonteerd, maar zijn er dus los bij. Het interieur is compleet, maar heeft aandacht nodig aan de bekleding en houtwerk-reparaties. De staat van het tentdoek is onbekend.

Wordt eind maart verwacht bij Old Volks.

De bus heeft nog de Nevada papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria875666675f

Neem contact op


Wordt verwacht:

1974 Westfalia Dusseldorf.

En weer een 1974 Dusseldorf uitvoering, maar deze keer in oranje. De camper heeft een flinke poetsbeurt nodig, maar hier zal weer een plaatje tevoorschijn komen!! Het achterste zijpaneel rechts en de schuifdeur zijn ooit een keer opnieuw gespoten, de rest van de auto staat nog in de originele lak. Harde en strakke "California Blue Plate" camper. De accubak/rechter achterhoek heeft wat laswerk nodig, evenals de onderrand van de achterklep. Onder de voorruit is wat roestvorming te zien, maar momenteel is het nog onbekend of hier laswerk onder vandaan komt. De rest van de auto is hard en roestvrij op de bekende plekken zoals regengoten, wielkasten, kokers, kriksteunen, vloeren, etc, etc. Compleet en origineel interieur in bruikbare staat. Het tentdoek is ooit een keer vervangen. Handgeschakelde bak en een erg goed lopende 1700cc "type 4" motor. 

Wordt eind maart verwacht bij Old Volks.

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria644cf52bc9

Neem contact op 

Old Volks - Dorpsweg 19  -  4122 GD  Zijderveld  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -  0345-643684 of 06-11 95 17 91