TE KOOP

Op dit moment hebben we de volgende campers te koop:  Een 1969 T2a Westfalia, een 1970 T2a Westfalia, een 1969 T2a Westfalia in originele lak en een zeldzame Champagne Edition II Westfalia Berlin Deluxe. In april verwachten we nog een originele lak 1977 Westfalia Berlin Deluxe.Nieuw binnen (en binnen één dag weer VERKOCHT!!):

Zeldzame Champagne Editon II Westfalia Berlin Deluxe 1978 in originele lak!!

Knetterharde Westfalia camper die we in Arizona hebben gevonden. De Champagne Edition II uitvoeringen zijn slechts gemaakt tussen januari en april '78. Deze uitvoeringen hebben een aantal specifieke kenmerken, zoals gespoten in bruin/witte lak, bruin dashboard, bruin stuurwiel, chromen bumpers, getint glas, etc, etc. Al deze opties zijn nog aanwezig op de bus. De bus rijdt goed en schakelt goed. Heeft optisch werk aan het interieur.

Sorry, deze camper is helaas VERKOCHT!!

De camper heeft nog de Arizona papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria32f15c4d89

Neem contact opT2a Westfalia 1969


Leuke T2a camper uit 1969. Vrij strakke auto die ooit een keer opnieuw gespoten is in oranje-wit.  De rand onder de voorruit is momenteel afgekit, dus daar zal wel wat laswerk onder vandaan komen. Verder minimaal laswerk aan de cabinevloer en de accubak. De rest van de auto is hard op de bekende plekken zoals instappen, onderkant neus, kokers, wielkasten, regengoten, etc, etc. Superbasis om te gebruiken voor een toprestauratie of wat kleine werkzaamheden doen en lekker zo rondrijden. De achterklep is ooit gebruikt om een laddertje aan te bevestigen, waardoor er gaten in geboord zijn. Dit heeft geresulteerd in wat roest onderin de klep (zie foto). De koelkast/spoelbak combinatie is niet aanwezig, maar die kunnen we wellicht nog wel gevonden krijgen als men dat wenst. Het tentdoek is vergaan en dient vervangen te worden. De voorstoelen zijn niet origineel, maar wel netjes. De 1600cc motor loopt netjes en de versnellingsbak schakelt soepel. De auto dient technisch nagekeken te worden voor de keuring.

Vraagprijs € 11.500,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriafc3a620af5


Neem contact op


T2a Westfalia 1970

Vrij harde camper met minimaal laswerk aan de accubak en het linkerdeel van de cabinevloer. De rand onder de voorruit en alle overige bekende plekken zoals regengoten, wielkasten, kokers, kriksteunen, etc. zijn roestvrij! Er is helaas ooit een gastank ingebouwd om koken in de bus mogelijk te maken. Hiervoor is er een gat gezaagd in het linker zij-achter paneel (zie foto). Het plan is daarom om hier een nieuw paneel in te lassen en ook gelijk de andere kleine laswerkzaamheden te verrichten. Daarna willen we de bus opnieuw laten spuiten in de originele kleur pearl white en opbouwen met nieuwe rubbers, nieuwe bekleding, matrassen, gordijnen, panelen, etc, etc. Dit zal uiteindelijk een top-restauratie worden die logischerwijs in het hoge prijssegment uitkomt, tenzij iemand de bus wil kopen in de huidige staat natuurlijk. Origineel afgeleverd in Californië, maar heeft de laatste jaren rondgereden in Arizona.

Het interieur is compleet en momenteel nog in originele staat. De 1600cc motor loopt keurig netjes. De versnellingsbak is zeer recent gereviseerd en voorzien van een lange 4. Recent veel dingen vernieuwd aan remmerij, banden, irs-hoezen, koppelingsset, etc. Er is een nieuw tentdoek gemonteerd.

Prijs is momenteel onbekend omdat er aan de bus gewerkt wordt.

De camper heeft nog de Arizona papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriab12a3bebce

 

Neem contact op


1969 T2a Westfalia in originele lak

Wederom een harde T2a met weinig roestproblemen. Alleen wat roestvorming op de cabinevloer en een minimaal scheurtje in de accubak, maar verder is alles hard. De auto staat nog in de originele lak en is redelijk strak. Aan de rechterzijkant zit helaas schade, met name rond de voorste wielkast en op de schuifdeur (zie foto's). Het interieur is compleet en origineel met de gebruikssporen die je kunt verwachten bij een auto van 45 jaar oud. De motor is een goedlopende 1600cc. De motor lekt wat olie via de krukaskeerring. Het vorige hefdak had een flinke scheur, waardoor deze was vastgezet aan het metalen dak. Inmiddels hebben we een ander hefdak kunnen vinden en deze is op de bus gemonteerd. De gaatjes waar het oude dak heeft vastgezeten dienen nog te worden dichtgemaakt. Het "nieuwe" dak heeft wat kleine reparatiewerkzaamheden nodig, maar is wel functioneel. Het tentdoek is er niet bij.

Relatief makkelijk project om weer een top-bus van te maken!  

Vraagprijs € 10.900,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriac70442d75a

Neem contact opWordt verwacht:

T2b Westfalia Berlin Deluxe 1977 in originele lak!!

Hele leuke 1977 taigagroene Westfalia Berlin. Heeft oppervlakteroest onder de voorruit en er is wat laswerk nodig aan de rechterinstap (zie foto). Voor de rest een vrij harde en strakke auto. Alles in originele staat en onverprutst!! De camper heeft al heel wat jaren stil gestaan, dus dient naast een flinke schoonmaakbeurt ook grondig technisch nagekeken te worden. Conditie van motor en versnellingsbak zijn op dit moment onbekend.

Wordt tweede helft april verwacht bij Old Volks.

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria4798e99e82

Neem contact op


Old Volks - Dorpsweg 19  -  4122 GD  Zijderveld  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -  0345-643684 of 06-11 95 17 91