TE KOOP

Op dit moment hebben we de volgende campers te koop:  Een 1976 Westfalia marino geel in originele lak! Een 1977 Highroof Safare camper, twee 15-raams T1 spijlbussen uit Brazilië en een 1978 Riviera/ASI camper. In december verwachten we een zeldzame 1969 T2a Westfalia poptop met "Oslo"-interieur!!


Zojuist gearriveerd:
Originele lak marinogeel T2b Westfalia 1976    Helaas, deze was ook meteen VERKOCHT!!

Zeer gezonde Westfalia in originele lak marinogeel. 99.000 originele miles gereden! De bus heeft wat kleine schades, maar een fantastische uitstraling door de originele lak. Het interieur is momenteel niet aanwezig, maar we kunnen er naar wens een Berlin "weekender interieur bij leveren. Deze is compleet met alle kastjes, matrassen, bekleding, gordijnen en een gloednieuwe zijpanelenset. Anderszijds kan dit een hele interessante bus zijn voor iemand die specifieke wensen heeft voor het interieur of zelf een interieur wil bouwen. De bus is uitgerust met een 2000cc injectiemotor. Deze loopt erg netjes en rijdt goed. De versnellingsbak schakelt soepel. Er zit momenteel geen tentdoek in de bus. De voorstoelen zijn ooit vervangen voor een modernere voorbank. Dit is eventueel weer terug te bouwen naar origineel.

Sorry, VERKOCHT!!

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriafdbaa62777

Neem contact op


Nieuw binnen: 1977 highroof Safare Custom Camper, grotendeels originele lak!!  VERKOCHT!!

Dit soort auto's maakt het autorijden weer leuk. Geen standaard blik, maar weer eens een aparte verschijning op de wegen!! De highroof bussen worden steeds populairder de laatste tijd en zeker die in een leuke kleurstelling. De vorige eigenaar heeft recent erg veel gespendeerd aan motor en bak, dus deze zijn tip-top in orde. Het interieur is volledig origineel en compleet. Een paar deurtjes van de kastjes zijn wit geschilderd. De auto is hard en behoeft dus geen laswerk. Optisch zullen er wat dingetjes moeten gebeuren.

Sorry, deze was binnen een dag verkocht!!

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria6401150198

Neem contact op


1978 Riviera/ASI camper in deels originele lak!!

Hele leuke Riviera/ASI camper. Originele California "blue plate" auto. De onderste helft staat nog in de originele lak. Ca. 20 cm van het bruin onder de voorruit is ooit een keer overgespoten in een andere tint. Kleine schade op de motorklep en de balk daaronder. verder hard, strak en onverprutst. De 2000cc injectie-motor loopt goed, de versnellingsbak schakelt soepel. Banden zijn uitgedroogd. Het interieur is volledig compleet en in zeer nette staat. De bekleding van achterbank en matras is ooit een keer vervangen. Uitgerust met spoelbakje, electrische koelkast en standkachel. Keurig nette voorstoelen en een dashboard zonder scheuren!! 98.000 mijl origineel gereden.

Vraagprijs: € 17.250,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria04c9e9fd61


Neem contact op
 


Braziliaanse 15-raams spijlbus 1974 Sorry, deze bus is verkocht en gaat naar Engeland!

Door de grote vraag naar VW's vanuit Zuid-Amerika heeft Volkswagen besloten om eind jaren '50 daar ook VW-fabrieken neer te zetten. De wagens die daar geproduceerd werden, waren gewoon Volkswagens, gemaakt in een VW fabriek en onder licentie van VW. Op wat kleine details wijken ze af van de Duitse modellen, maar het is onmiskenbaar een T1 spijlbus!! Het grootste verschil is dat de spijlbussen in Brazilie gebouwd zijn t/m 1975 in tegenstelling tot Duitsland waar ze in 1967 stopten met de produktie. Door de steeds meer stijgende populariteit van deze bussen en het schaarse aanbod, worden de goede Duitse exemplaren inmiddels voor hele flinke bedragen verkocht. In Brazilie zijn echter nog bussen te vinden die kwalitatief zeer goed zijn en voor hele redelijke prijzen.

Deze bus is een zeer gezond exemplaar en trekt absoluut bekijks!! De bus is ooit een keer overgespoten in de originele kleur geel en het dak staat nog in de originele lak. De bus heeft een verlaagde en versmalde vooras. In het verleden zijn er een paar minimale laswerkzaamheden aan de bus uitgevoerd en is nu dus weer hard. Mooie regengoten, strakke lijnen, harde neus en strak voorpaneel. Kijk maar goed naar de detailfoto's; zo kom je ze niet vaak meer tegen!! Goed lopende 1500cc motor en soepel schakelende versnellingsbak. Het stuurhuis heeft wat speling. Het interieur is compleet met alle banken, dus ook de zeldzame middenbank! Deze is naar wens weer om te draaien in de rijrichting. 

Sorry, VERKOCHT!!

De bus heeft nog de Braziliaanse papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria8987ec8cc7

Neem contact op


Braziliaanse 15-raams spijlbus 1971 van eerste eigenaar!!

Deze spijlbus is aangekocht van de eerste eigenaar. Dat was een klooster en de bus werd daar voor en door de nonnen gebruikt. Volledig compleet met alle banken, dus rijplezier voor 9 personen! Recent zijn de voorste wielremcilinders, remschoenen en wiellagers nog vervangen. De 1500cc motor loopt netjes, maar heeft wel flink speling op de krukas. Ongelofelijk in wat voor staat deze bus is!! Slechts hier en daar minimale roestgaatjes in de cabinevloer en de accubak heeft wat laswerk nodig. De rest van de bus is hard en strak. kijk eens goed naar de foto's van regengoten, raamranden, onderkant neus, kriksteunen, laadvloer, kokers, instappen, wielkasten, etc, etc. Alles eerlijk en onverprutst!!

Vraagprijs € 18.900,-

De bus heeft nog de Braziliaanse papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria000a6c57b5

Neem contact op


Wordt verwacht:

1969 Westfalia T2a poptop met "Oslo"-interieur!!

Zeldzame T2a Westfalia poptop met nog zeldzamer "Oslo"-interieur. De bus is een originele "California blue plate car" wat betekent dat deze in 1969 nieuw in California is afgeleverd. De bus staat nog in de originele lak en heeft geen roest-problemen. Er zit een schade op de bovense linkerachterhoek, maar dat wordt door ons professioneel gerepareerd. De bekleding en het tentdoek zijn in slechte staat, maar dit is absoluut een auto met potentie!! Na een flinke schoonmaakbeurt en grondig poetsen staat er weer een diamantje!! Het interieur is compleet en qua houtwerk in nette staat. Dit is de enige T2a uitvoering (samen met de "Stockholm") die is uitgerust met een 2-pits kookplaat en een electrische koelkast.

Wordt in december bij ons verwacht.

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria431a9e51df

Neem contact op 

Old Volks - Dorpsweg 19  -  4122 GD  Zijderveld  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -  0345-643684 of 06-11 95 17 91