TE KOOP

Op dit moment hebben we de volgende campers te koop:  Een 1969 T2a Westfalia, een 1969 T2a Westfalia in originele lak en een zeldzame Champagne Edition II Westfalia Berlin Deluxe. Binnenkort is een 1969 Contmepo highroof camper klaar voor de verkoop. In juni verwachten we een originele lak 1977 Westfalia Berlin Deluxe en in augustus nog een 1978 Westfalia Berlin Deluxe in originele lak.Nieuw binnen (en binnen één dag weer VERKOCHT!!):

Zeldzame Champagne Editon II Westfalia Berlin Deluxe 1978 in originele lak!!

Knetterharde Westfalia camper die we in Arizona hebben gevonden. De Champagne Edition II uitvoeringen zijn slechts gemaakt tussen januari en april '78. Deze uitvoeringen hebben een aantal specifieke kenmerken, zoals gespoten in bruin/witte lak, bruin dashboard, bruin stuurwiel, chromen bumpers, getint glas, etc, etc. Al deze opties zijn nog aanwezig op de bus. De bus rijdt goed en schakelt goed. Heeft optisch werk aan het interieur.

Sorry, deze camper is helaas VERKOCHT!!

De camper heeft nog de Arizona papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria32f15c4d89

Neem contact opT2a Westfalia 1969


Leuke T2a camper uit 1969. Vrij strakke auto die ooit een keer opnieuw gespoten is in oranje-wit.  De rand onder de voorruit heeft serieus laswerk nodig. Verder minimaal laswerk aan de cabinevloer en de accubak. De rest van de auto is hard op de bekende plekken zoals instappen, onderkant neus, kokers, wielkasten, regengoten, etc, etc. Superbasis om te gebruiken voor een toprestauratie of wat kleine werkzaamheden doen en lekker zo rondrijden. De achterklep is ooit gebruikt om een laddertje aan te bevestigen, waardoor er gaten in geboord zijn. Dit heeft geresulteerd in wat roest onderin de klep (zie foto). De koelkast/spoelbak combinatie is niet aanwezig, maar die kunnen we wellicht nog wel gevonden krijgen als men dat wenst. Het tentdoek is zeer recent vernieuwd. De voorstoelen zijn niet origineel, maar wel netjes. De 1600cc motor loopt netjes en de versnellingsbak schakelt soepel. De auto dient technisch nagekeken te worden voor de keuring.

Vraagprijs € 11.900,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriafc3a620af5


Neem contact op


1969 T2a Westfalia in originele lak !!GERESERVEERD!!

Wederom een harde T2a met weinig roestproblemen. Alleen wat roestvorming op de cabinevloer en een minimaal scheurtje in de accubak, maar verder is alles hard. De auto staat nog in de originele lak en is redelijk strak. Aan de rechterzijkant zit helaas schade, met name rond de voorste wielkast en op de schuifdeur (zie foto's). Het interieur is compleet en origineel met de gebruikssporen die je kunt verwachten bij een auto van 45 jaar oud. De motor is een goedlopende 1600cc. De motor lekt wat olie via de krukaskeerring. Het vorige hefdak had een flinke scheur, waardoor deze was vastgezet aan het metalen dak. Inmiddels hebben we een ander hefdak kunnen vinden en deze is op de bus gemonteerd. De gaatjes waar het oude dak heeft vastgezeten dienen nog te worden dichtgemaakt. Het "nieuwe" dak heeft wat kleine reparatiewerkzaamheden nodig, maar is wel functioneel. Het tentdoek is er niet bij.

Relatief makkelijk project om weer een top-bus van te maken!  

Sorry, deze camper is gereserveerd!!

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria562b772b7d

Neem contact opBinnenkort te koop: 1969 T2a Contempo Highroof camper

Harde bus met karakter! Deze camper is z'n leven begonnen als deluxe bus en eind jaren '60 omgebouwd tot een camper met een Contempo hoogdak. Het interieur is een "standaard" Westfalia SO67 uitvoering. De bus komt uit Arizona en was in zeer goede conditie. De linker accubak was slecht en deze hebben we inmiddels vervangen, samen met het linkergedeelte van de cabinevloer. De rest van de auto is keihard en onverprutst!! De rand onder de voorruit heeft wat oppervlakteroest, maar niks ernstigs. Laswerk is niet meer nodig aan deze camper!

Sommige delen van de bus staan nog in de originele lak en andere delen zijn ooit een keer gespoten. Het is lastig te zien wat nog origineel is en wat gespoten, want het is erg netjes gedaan. De bus heeft in ieder geval een fraaie authentieke uitstraling (patina). De bus heeft een 1600cc motor, welke is voorzien van een Holley carburateur. De motor loopt erg mooi en is lekker fel. De versnellingsbak schakelt soepel. De brandstofleidingen zijn vervangen en diverse remdelen zijn vernieuwd zoals wielremcilinders en remschoenen.

De bus is door Old Volks verlaagd met dropped spindels en rasterplaatjes en voorzien van EMPI sprintstar velgen met nieuwe banden. De remmerij is vernieuwd, nieuwe banden, nieuwe schokbrekers, spoorstangen, etc, etc. Het is een echte eyecatcher geworden voor de meetings aankomend seizoen en de trend voor hoogdak-campers zal hiermee ingezet worden....

Deze bus is reeds gereserveerd!! 

De camper heeft nog de Arizona papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriafe94e05ff6

Neem contact opWordt verwacht:

T2b Westfalia Berlin Deluxe 1977 in originele lak!!

Hele leuke 1977 taigagroene Westfalia Berlin. Heeft oppervlakteroest onder de voorruit en er is wat laswerk nodig aan de rechterinstap (zie foto). Voor de rest een vrij harde en strakke auto. Alles in originele staat en onverprutst!! De camper heeft al heel wat jaren stil gestaan, dus dient naast een flinke schoonmaakbeurt ook grondig technisch nagekeken te worden. Conditie van motor en versnellingsbak zijn op dit moment onbekend.

Wordt eind juni verwacht bij Old Volks.

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria4798e99e82

Neem contact opWordt verwacht:

T2b Westfalia Berlin Deluxe 1978 in originele lak!!

Deze bus hebben we kunnen redden uit de tuin van de eerste (en dus enige) eigenaar!! De camper heeft erg lang stil gestaan en is dus momenteel niet rijdend. De bus dient volledig technisch nagekeken te worden en heeft uiteraard ook optisch werk. De basis echter is absoluut goed zonder roest en verborgen ellende!

Wordt begin augustus verwacht bij Old Volks.

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria66f8c633b0

Neem contact op


Old Volks - Dorpsweg 19  -  4122 GD  Zijderveld  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -  0345-643684 of 06-11 95 17 91