TE KOOP

Op dit moment hebben we de volgende campers te koop:  Een 1969 T2a Westfalia, een 1970 T2a Westfalia, een 1974 Westfalia Dusseldrof Deluxe automaat, een 1977 Westfalia "Berlin" Deluxe (taigagroen), een 1969 T2a Westfalia in originele lak, en een 1978 Westfalia Berlin weekender. In maart komt er een zeldzame Champagne Edition II Westfalia Berlin Deluxe binnen en verwachten we een originele lak 1977 Westfalia Berlin.


Nieuw binnen:

T2a Westfalia 1969

Leuke T2a camper uit 1969. Vrij strakke auto die ooit een keer opnieuw gespoten is in oranje-wit.  De rand onder de voorruit is momenteel afgekit, dus daar zal wel wat laswerk onder vandaan komen. Verder minimaal laswerk aan de cabinevloer en de accubak. De rest van de auto is hard op de bekende plekken zoals instappen, onderkant neus, kokers, wielkasten, regengoten, etc, etc. Superbasis om te gebruiken voor een toprestauratie of wat kleine werkzaamheden doen en lekker zo rondrijden. De achterklep is ooit gebruikt om een laddertje aan te bevestigen, waardoor er gaten in geboord zijn. Dit heeft geresulteerd in wat roest onderin de klep (zie foto). De koelkast/spoelbak combinatie is niet aanwezig, maar die kunnen we wellicht nog wel gevonden krijgen als men dat wenst. Het tentdoek is vergaan en dient vervangen te worden. De voorstoelen zijn niet origineel, maar wel netjes. De 1600cc motor loopt netjes en de versnellingsbak schakelt soepel. De auto dient technisch nagekeken te worden voor de keuring.

Vraagprijs € 11.500,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriaa21ac7753d


Neem contact op


Zojuist gearriveerd:

T2a Westfalia 1970

Vrij harde camper met minimaal laswerk aan de accubak en het linkerdeel van de cabinevloer. De rand onder de voorruit en alle overige bekende plekken zoals regengoten, wielkasten, kokers, kriksteunen, etc. zijn roestvrij! Er is helaas ooit een gastank ingebouwd om koken in de bus mogelijk te maken. Hiervoor is er een gat gezaagd in het linker zij-achter paneel (zie foto). Het plan is daarom om hier een nieuw paneel in te lassen en ook gelijk de andere kleine laswerkzaamheden te verrichten. Daarna willen we de bus opnieuw laten spuiten in de originele kleur pearl white en opbouwen met nieuwe rubbers, nieuwe bekleding, matrassen, gordijnen, panelen, etc, etc. Dit zal uiteindelijk een top-restauratie worden die logischerwijs in het hoge prijssegment uitkomt, tenzij iemand de bus wil kopen in de huidige staat natuurlijk. Origineel afgeleverd in Californië, maar heeft de laatste jaren rondgereden in Arizona.

Het interieur is compleet en momenteel nog in originele staat. De 1600cc motor loopt keurig netjes. De versnellingsbak is zeer recent gereviseerd en voorzien van een lange 4. Recent veel dingen vernieuwd aan remmerij, banden, irs-hoezen, koppelingsset, etc. Er is een nieuw tentdoek gemonteerd.

Prijs is momenteel onbekend omdat er aan de bus gewerkt wordt.

De camper heeft nog de Arizona papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriaa10ff77416


Neem contact op1974 Westfalia "Dusseldorf" automaat in originele lak!


Een harde en vrij strakke camper in de zeldzame kleur ravennagreen. Originele lak autos' worden steeds moeilijker te vinden en zeker in zo'n zeldzame kleur als deze!! Slechts minimale roestvorming aan de linker accubak en dat is dan ook alles. Regengoten, raamranden, kokers, wielkasten, kriksteunen, etc. zijn allemaal hard en roestvrij. De camper had hier en daar wat schades die je kunt verwachten bij een auto van 40 jaar oud. We hebben deze schades proffessioneel laten repareren en hij ziet er nu weer netjes en fris uit. Alleen de rechterzijkant (schuifdeur/zijpaneel) heeft nog wat minimale schades. Dit is wederom een originele "Californian Blue Plate" car, wat betekent dat deze auto in 1974 nieuw is afgeleverd in Californie. Dit is ook absoluut te zien aan de staat van de body/carrosserie: zoals deze kom je ze nog zelden tegen!!

Deze Dusseldorf uitvoering is alleen gemaakt in 1974-1975 voor de Amerikaanse markt en is voorzien van een brede bedbank en groot hefdak. Genoeg zitplaatsen voor 5 personen om in te rijden. Het is een "deluxe" uitvoering, dus voorzien van een 2-pits kooktoestel en een electrische koelkast. Het interieur is compleet en netjes wat betreft het houtwerk/kastjes. De voorstoelen zijn door ons voorzien van nieuwe stoffering in de originele blauw/groen geruite Westfalia stof. Tevens zijn er nieuwe vullingen geplaatst. Het tentdoek is vervangen door een kwaliteitsdoek in een niet-standaard groene kleur om een mooie eenhied te krijgen met de stoffering aan de binnenzijde. Er is een nieuwe gordijnset gemonteerd en de motor heeft een grote beurt gehad met nieuwe olie, oliefilter, bougies, contactpunten, bobine, brandstofledingen, etc. Voorzien van een door de dealer geleverd airco-systeem. Geen idee of deze nog werkend te krijgen is.

De bus heeft de afgelopen jaren stilgestaan (waarschijnlijk sinds 2001) en heeft dus zeker aandacht nodig op diverse vlakken. De bus is voorzien van een goed lopende 1700cc "type 4" en uitgerust met een set dubbele 36 Dellorto carburateurs. De auto dient nog technisch nagekeken te worden wat betreft remmerij, stuurinrichting, diverse hoezen (aandrijfas, fusee), verlichting, ruitenwissers, etc. De voorste remklauwen zijn door ons al gereviseerd. In Amerika is de bus nog voorzien van nieuwe BF Goodrich "all terrain" banden. Voorruitrubber en achterruitrubber zijn vernieuwd.


Vraagprijs: € 17.900,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria26b523ce9e

Neem contact op


1978 Westfalia Berlin weekender

Vrij harde camper zonder de gebruikelijke roestproblemen. Alleen wat laswerk onder de voorruit, maar voor de rest is deze camper kogelhard!! Dus regengoten, vloeren, kriksteunen, accubakken, wielkasten, kokers, instappen, etc, etc zijn allemaal gezond. Redelijk strak om te zien met de gebruikelijke sporen van een auto van deze leeftijd. De rechterzijde van de neus heeft ooit een keer schade gehad en toen is de auto (lang geleden) overgespoten. De naad van de body sluit niet helemaal netjes aan op het rechterportier (zie foto). Linkerachterlicht heeft ook een kleine schade (zie foto). Goede remmen en goede banden, de 2000cc injectie motor loopt goed, versnellingsbak schakelt soepel. Het interieur is compleet, maar heeft hier en daar wat aandacht nodig. Het tentdoek is slecht.

Zeer goede basis voor een top-restauratie of gewoon zo mee rijden.


Vraagprijs: € 12.900,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriaa26b71b3cb

Neem contact op
 


1977 Westfalia Berlin Deluxe Sorry, VERKOCHT!


Deze camper is een echte "California Surf Bus" en van binnen dus volgeplakt met stickers. De bus is ca. 7 jaar geleden overgespoten in de originele kleur taigagroen. Helaas is dit niet heel erg netjes gedaan. Zo zijn er roestbubbels onder de lak te zien en zit er hier en daar een zakker. De voorruitrand en de accubak hebben aandacht nodig. De 2000cc injectiemotor rijdt goed. Banden en remmen zijn in redelijk goede staat. Tentdoek is ook redelijk.

Sorry, deze camper is helaas VERKOCHT!!

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriafd35c5ad1b

Neem contact op1969 T2a Westfalia in originele lak

Wederom een harde T2a met weinig roestproblemen. Alleen wat roestvorming op de cabinevloer en een minimaal scheurtje in de accubak, maar verder is alles hard. De auto staat nog in de originele lak en is redelijk strak. Aan de rechterzijkant zit helaas schade, met name rond de voorste wielkast en op de schuifdeur (zie foto's). Het interieur is compleet en origineel met de gebruikssporen die je kunt verwachten bij een auto van 45 jaar oud. De motor is een goedlopende 1600cc. De motor lekt wat olie via de krukaskeerring. Het vorige hefdak had een flinke scheur, waardoor deze was vastgezet aan het metalen dak. Inmiddels hebben we een ander hefdak kunnen vinden en deze is op de bus gemonteerd. De gaatjes waar het oude dak heeft vastgezeten dienen nog te worden dichtgemaakt. Het "nieuwe" dak heeft wat kleine reparatiewerkzaamheden nodig, maar is wel functioneel. Het tentdoek is er niet bij.

Relatief makkelijk project om weer een top-bus van te maken!  

Vraagprijs € 10.900,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriafda8a366fd

Neem contact opWordt verwacht:

Zeldzame Champagne Editon II Westfalia Berlin Deluxe 1978 in originele lak!!

Knetterharde Westfalia camper die we in Arizona hebben gevonden. De Champagne Edition II uitvoeringen zijn slechts gemaakt tussen januari en april '78. Deze uitvoeringen hebben een aantal specifieke kenmerken, zoals gespoten in bruin/witte lak, bruin dashboard, bruin stuurwiel, chromen bumpers, getint glas, etc, etc. Al deze opties zijn nog aanwezig op de bus. De bus rijdt goed en schakelt goed. Heeft wat optisch werk aan het interieur.

Wordt begin maart verwacht bij Old Volks.

De camper heeft nog de Arizona papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriad99186b09b

Neem contact opWordt verwacht:

T2b Westfalia Berlin Deluxe 1977 in originele lak!!

Hele leuke 1977 taigagroene Westfalia Berlin. Heeft oppervlakteroest onder de voorruit en er is wat laswerk nodig aan de rechterinstap (zie foto). Voor de rest een vrij harde en strakke auto. Alles in originele staat en onverprutst!! De camper heeft al heel wat jaren stil gestaan, dus dient naast een flinke schoonmaakbeurt ook grondig technisch nagekeken te worden. Conditie van motor en versnellingsbak zijn op dit moment onbekend.

Wordt tweede helft maart verwacht bij Old Volks.

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria7eeb4c312e

Neem contact op


Old Volks - Dorpsweg 19  -  4122 GD  Zijderveld  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -  0345-643684 of 06-11 95 17 91