TE KOOP

Op dit moment hebben we de volgende campers te koop:  Een keurig nette 1972 T2a/b Westfalia sierra yellow, een 1977 Westfalia "Berlin" Deluxe (taigagroen), een 1969 T2a Westfalia in originele lak, een 1978 Westfalia Berlin weekender en een 1974 Westfalia Dallas automaat in originele lak. In november komt er een 1959 panelvan binnen, dus net op tijd voor Sinterklaas of onder de kerstboom!Nieuw binnen:
1974 Westfalia "Dallas" automaat in originele lak!


Een harde en redelijk strakke camper in de zeldzame kleur ravennagreen. Slechts minimale roestvorming aan de linker accubak en dat is dan ook alles. Regengoten, raamranden, kokers, wielkasten, kriksteunen, etc. zijn allemaal hard en roestvrij. De camper heeft hier en daar wat schades die je kunt verwachten bij een auto van 40 jaar oud (zie foto's). De schuifdeurcover aan de rechterzijde dient zeker opnieuw gespoten te worden. Dit is wederom een originele "Californian Blue Plate" car, wat betekent dat deze auto in 1974 nieuw is afgeleverd in Californie. Dit is ook absoluut te zien aan de staat van de body/carrosserie: zoals deze kom je ze nog zelden tegen.

Deze Dallas uitvoering is alleen gemaakt in 1974-1975 voor de Amerikaanse markt en is voorzien van een brede bedbank en groot hefdak. Genoeg zitplaatsen voor 5 personen om in te rijden. Het is een "deluxe" uitvoering, dus voorzien van een 2-pits kooktoestel en een electrische koelkast. Het interieur is compleet en netjes wat betreft het houtwerk/kastjes. De stoffering kan wel wat aandacht gebruiken. De vloerbedekking is zeker aan vernieuwing toe. Het tentdoek is niet meer aanwezig. Voorzien van een door de dealer geleverd airco-systeem. Geen idee of deze nog werkend te krijgen is.

De bus heeft de afgelopen jaren stilgestaan (waarschijnlijk sinds 2001) en heeft dus zeker aandacht nodig op diverse vlakken. Bij binnenkomst liep de motor niet (2000cc, Type 4). De bus is voorzien van een nieuwe accu, olie, oliefilter, carburateur, brandstofleidingen, filter, contactpunten, bougies, etc. De motor loopt inmiddels wel weer, maar nog niet goed. De 4e cilinder mist compressie en lekt olie en het uitlaat/kachelpot systeem is niet lekdicht. De auto dient volledig technisch nagekeken te worden wat betreft remmerij, stuurinrichting, diverse hoezen (aandrijfas, fusee), verlichtig, ruitenwissers, etc, maar is zeker de moeite waard om in te investeren. In Amerika is de bus nog voorzien van nieuwe BF Goodrich "all terain" banden.

Wie heeft er interesse in Uncle "SEM"?? 

Vraagprijs: € 13.750,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria131784d4a9

Neem contact op

1978 Westfalia Berlin weekender

Vrij harde camper zonder de gebruikelijke roestproblemen. Alleen wat laswerk onder de voorruit, maar voor de rest is deze camper kogelhard!! Dus regengoten, vloeren, kriksteunen, accubakken, wielkasten, kokers, instappen, etc, etc zijn allemaal gezond. Redelijk strak om te zien met de gebruikelijke sporen van een auto van deze leeftijd. De rechterzijde van de neus heeft ooit een keer schade gehad en toen is de auto (lang geleden) overgespoten. De naad van de body sluit niet helemaal netjes aan op het rechterportier (zie foto). Linkerachterlicht heeft ook een kleine schade (zie foto). Goede remmen en goede banden, de 2000cc injectie motor loopt goed, versnellingsbak schakelt soepel. Het interieur is compleet, maar heeft hier en daar wat aandacht nodig. Het tentdoek is slecht.

Zeer goede basis voor een top-restauratie of gewoon zo mee rijden.


Vraagprijs: € 12.900,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria6401150198

Neem contact op
 
 

T2a/b 1972 Westfalia Sierra Yellow

Erg mooie en originele Westfalia camper. "Eénjarig" model met de uiterlijke kenmerken van een T2a, maar uitgerust met de 1700cc "type 4" motor en schijfremmen op de vooras. Deze camper heeft de zeldzame kleur Sierra Yellow. Sommige gedeeltes zijn gerepareerd/bijgewerkt, maar dit is op een nette manier gedaan. De auto is hard en strak. Een klein beetje laswerk aan de accubak en een minimaal stukje op de cabinevloer aan de bijrijderskant (zie foto's). Voor de rest een eerlijke, harde en onverprutste camper waar steeds moeilijker aan te komen is. Het camper interieur is origineel en in uitzonderlijk goede conditie!! Kijk eens naar de foto's; Wanneer heb je voor het laatst een origineel T2a interieur gezien in deze staat?

Bij binnenkomst hebben we de camper voorzien van een nieuwe tentdoek, nieuwe hefdakrubbers, een nieuwe gordijnset, nieuwe vullingen en stoffering van de voorstoelen. De auto dient technisch nagekeken te worden voor de keuring, maar is buiten dat vakantieklaar! De camper rijdt goed en schakelt soepel.

Vraagprijs € 15.900,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria37cc764eb6

Neem contact op1977 Westfalia Berlin Deluxe


Deze camper is een echte "California Surf Bus" en van binnen dus volgeplakt met stickers. De bus is ca. 7 jaar geleden overgespoten in de originele kleur taigagroen. Helaas is dit niet heel erg netjes gedaan. Zo zijn er roestbubbels onder de lak te zien en zit er hier en daar een zakker. De voorruitrand en de accubak hebben aandacht nodig. De 2000cc injectiemotor rijdt goed. Banden en remmen zijn in redelijk goede staat. Tentdoek is ook redelijk.

Vraagprijs van € 12.900,- verlaagd naar € 11.900,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria6911d5d422

Neem contact op1969 T2a Westfalia in originele lak

Wederom een harde T2a met weinig roestproblemen. Alleen wat roestvorming op de cabinevloer, maar verder is alles hard. Zelfs de accubak is nog goed! De auto staat nog in de originele lak en is redelijk strak. Aan de rechterzijkant zit helaas schade, met name rond de voorste wielkast en op de schuifdeur (zie foto's). Het interieur is compleet en origineel met de gebruikssporen die je kunt verwachten bij een auto van 35 jaar oud. De motor is een goedlopende 1600cc. De motor lekt wat olie via de krukaskeerring. Het hefdak heeft een scheur, de uitzet-ijzers en scharnieren van het hefdak zitten er momenteel niet bij. Het hefdak is vastgemonteerd aan het metalen dak. Hier is dus zeker wat aandacht nodig.

Makkelijke project om weer een top-bus van te maken!  

Vraagprijs € 10.900,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria000a6c57b5

Neem contact op


Wordt verwacht:

1959 panel in deels originele lak!

Een harde, strakke en onverprutste spijlbus panelvan in de originele kleur Dove Blue. Sommige delen van de bus staan zelfs nog in de originele lak! Deze bus is ooit voorzien van een nieuwe accubak, een halve cabinevloer en de dorpel onder de laaddeurtjes. Verder zit er nu geen laswerk meer aan deze bus! Alle kokers, kriksteunen, achterhoeken, wielkasten, raamranden, etc. zijn dus gezond! Zelfs de neus is nog hard en zonder schade. Waar vind je dat nog tegenwoordig op een spijlbus?!?! Heeft wat kleine oude schades op het dakvlak.

De bus is recent voorzien van een 36PK revisiemotor, die minder dan 500 mijl heeft gereden. Brandstofpomp is gereviseerd en er is een carburateur met automatische choke gemonteerd. De auto heeft nog het 6V systeem en alle electra functioneert zoals het hoort.

Wordt in november verwacht bij Old Volks.

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriaf57684c7f3

Neem contact opOld Volks - Dorpsweg 19  -  4122 GD  Zijderveld  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -  0345-643684 of 06-11 95 17 91