TE KOOP

Op dit moment hebben we de volgende campers te koop:  Een zeer zeldzame 1971 T2a Westfalia Stockholm met Dormobile dak, een keurig nette 1972 T2a/b Westfalia sierra yellow, een 1977 Westfalia "Berlin" Deluxe (taigagroen) en een 1969 T2a Westfalia in originele lak. Half juli verwachten we een 1977 Westfalia Berlin Deluxe. Eind juli komt er nog een 1978 Westfalia Berlin weekender binnen.Zojuist gearriveerd uit zonnig Californië:

Zeldzame 1971 Westfalia "Stockholm" met dormobile dak!!

Zeldzame T2a Westfalia "Stockholm" met een nog zeldzamer "Dormobile dak!! Van deze uitvoering zijn er wereldwijd nog maar enkele tientallen exemplaren bekend, dus grijp je kans!! Zoiets kom je niet snel nog een keer tegen.......

De bus was volledig neptunusblauw en is ooit een keer opnieuw gespoten in een neptunusblauwe onderkant en een witte bovenkant. Het (rechter)voorpaneel heeft een schade gehad en hier is aardig wat plamuur gebruikt om dit te herstellen. De rest van de auto oogt redelijk strak, maar er is hier en daar wel wat gerepareerd. De auto is vrij hard zonder de bekende roestproblemen rondom. De vloerplaat aan de bestuurderskant is amateuristisch gerepareerd (zie foto). Verder geen roest of rotte plekken te vinden op deze originele "California blue plate" wat betekent dat de auto origineel in de 70-er jaren in Californie nieuw is afgeleverd. Accubak, kokers, kriksteunen, dorpels, wielkasten, regengoten, etc. zijn allemaal hard. De rand van de rechtse achterwielkast vertoont een paar kleine blaasjes.

Het interieur is een zeldzame "Stockholm" uitvoering. Deze heeft een keukenblok aan de kopse kant en dus geen doorloop tussen de voorstoelen. Het is ook de enige T2a-uitvoering die vanaf de fabriek werd geleverd met een 2-pits kook-gelegenheid. Het houtwerk is volledig compleet en in zeer nette staat. De bekleding van het campergedeelte is ooit een keer vervangen en ziet er netjes uit. De cabine is voorzien van een bestuurdersstoel en een 2-zits bankje in zwarte skai. Het Dormobile hefdak is voorzien van de twee uitklap bedjes, dus voldoende slaapgelegenheid voor 4 personen in deze unieke T2a!

De auto heeft een 1600cc dubbelpoorts motor en rijdt soepel en netjes. De motor is voorzien van een vergroot carter voor extra koeling en smering. Het lijkt erop dat het extra olie-carter er nog niet zo lang onder zit. De carburateur is vrij recent gereviseerd. De onderzijde van de motor oogt wat "vettig", dus wellicht zweet de motor iets of lekt er ergens een drupje. De camper rijdt, schakelt en remt verder prima, maar dient wel nagekeken te worden voor de keuring. De 1971 modellen zijn de enige T2a's die zijn uitgerust met schijfremmen en zijn daarom het meest gewild onder de A'tjes. De voorruit is getint glas. De zijramen zijn voorzien van zwarte folie, wat er niet overal netjes op zit. Het tentdoek is nog origineel en vertoont uiteraard enige gebruikssporen.

Vraagprijs € 16.900,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriacbfc069b66

Neem contact op
 Nieuw binnen:

T2a/b 1972 Westfalia Sierra Yellow

Erg mooie en originele Westfalia camper. "Eénjarig" model met de uiterlijke kenmerken van een T2a, maar uitgerust met de 1700cc "type 4" motor en schijfremmen op de vooras. Deze camper heeft de zeldzame kleur Sierra Yellow. Sommige gedeeltes zijn gerepareerd/bijgewerkt, maar dit is op een nette manier gedaan. De auto is hard en strak. Een klein beetje laswerk aan de accubak en een minimaal stukje op de cabinevloer aan de bijrijderskant (zie foto's). Voor de rest een eerlijke, harde en onverprutste camper waar steeds moeilijker aan te komen is. Het camper interieur is origineel en in uitzonderlijk goede conditie!! Kijk eens naar de foto's; Wanneer heb je voor het laatst een origineel T2a interieur gezien in deze staat?

Bij binnenkomst hebben we de camper voorzien van een nieuwe tentdoek, nieuwe hefdakrubbers, een nieuwe gordijnset, nieuwe vullingen en stoffering van de voorstoelen. De auto dient technisch nagekeken te worden voor de keuring, maar is buiten dat vakantieklaar! De camper rijdt goed en schakelt soepel.

Vraagprijs € 15.900,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria00e0e3c3f0

Neem contact op1977 Westfalia Berlin Deluxe


Deze camper is een echte "California Surf Bus" en van binnen dus volgeplakt met stickers. De bus is ca. 7 jaar geleden overgespoten in de originele kleur taigagroen. Helaas is dit niet heel erg netjes gedaan. Zo zijn er roestbubbels onder de lak te zien en zit er hier en daar een zakker. De voorruitrand en de accubak hebben aandacht nodig. De 2000cc injectiemotor rijdt goed. Banden en remmen zijn in redelijk goede staat. Tentdoek is ook redelijk.

Vraagprijs van € 12.900,- verlaagd naar € 11.900,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria04c9e9fd61

Neem contact op1969 T2a Westfalia in originele lak

Wederom een harde T2a met weinig roestproblemen. Alleen wat roestvorming op de cabinevloer, maar verder is alles hard. Zelfs de accubak is nog goed! De auto staat nog in de originele lak en is redelijk strak. Aan de rechterzijkant zit helaas schade, met name rond de voorste wielkast en op de schuifdeur (zie foto's). Het interieur is compleet en origineel met de gebruikssporen die je kunt verwachten bij een auto van 35 jaar oud. De motor is een goedlopende 1600cc. De motor lekt wat olie via de krukaskeerring. Het hefdak heeft een scheur, de uitzet-ijzers en scharnieren van het hefdak zitten er momenteel niet bij. Het hefdak is vastgemonteerd aan het metalen dak. Hier is dus zeker wat aandacht nodig.

Makkelijke project om weer een top-bus van te maken!  

Vraagprijs € 10.900,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriac70442d75a

Neem contact opWordt verwacht:

1977 Westfalia Berlin Deluxe 

Erg nette Westfalia Berlin Deluxe in dakota beige. De camper is hard en strak met alleen wat laswerk aan de accubak. De auto heeft ooit een voorschade gehad, waarna er een nieuw front is ingelast. De camper is toen ook volledig gespoten. Het tentdoek is aan vervanging toe en het fineer van de kastjes heeft aandacht nodig. De auto heeft 2 jaar stilgestaan, dus zal zeker wat aandacht nodig hebben aan de techniek. De auto rijdt, schakelt en remt wel gewoon.

Wordt half juli verwacht bij Old Volks

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria6fd4b4672c

Neem contact opWordt verwacht:

1978 Westfalia Berlin weekender

Vrij harde camper zonder laswerk. Oppervlakteroest onder de voorruit en in de regengoten. Redelijk strak om te zien. De neus heeft ooit een keer schade gehad. De auto is lang geleden overgespoten. Goede remmen en goede banden, 2000cc injectie motor loopt goed, bak schakelt soepel. Het interieur is compleet, maar heeft hier en daar wat aandacht nodig aan de toplaag van de kastjes. Het tentdoek is aan vervanging toe.

Wordt eind juli verwacht bij Old Volks

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria66f8c633b0

Neem contact op


 

Old Volks - Dorpsweg 19  -  4122 GD  Zijderveld  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -  0345-643684 of 06-11 95 17 91