TE KOOP

 

Op dit moment hebben we de volgende campers te koop: Een nagelstrakke 1971 Westfalia "primerlook", een knalharde T2a Westfalia 1971 in grotendeels originele lak, een 1979 Westfalia Berlin Deluxe, een 1977 Westfalia "Berlin" Deluxe (taigagroen) en een stoere 1969 T2a patina-ride. Eind maart verwachten we een 1970 T2a Westfalia in originele lak, nog een 1969 T2a Westfalia in originele lak en een ravennagroene 1974 Westfalia "Dallas" Deluxe.


Zojuist gearriveerd: en helaas ook alweer VERKOCHT!!

T2a Westfalia 1971 primer-look

Dit is een bizarre auto: Men is gestart met een kogelharde basis van de tweede eigenaar. De camper is kaalgeschuurd tot op het blanke metaal. Alleen de ramen zijn blijven zitten. Alle deukjes en oneffenheden zijn professioneel verwijderd zonder plamuur!! De auto is daarna volledig in de primer gespoten. Ik heb verscheidene youtube video's van het hele proces gezien en hier zitten echt heel veel uren werk in!! De camper dient alleen nog gespoten te worden in de gewenste kleur of de auto kan natuurlijk zo gereden worden in de "primer-look. De accubak is recent vervangen. Deze camper is echt 100% roestvrij en heeft absoluut geen plamuur!! Waar vind je dit nu nog?

De auto is origineel nieuw afgeleverd in California en heeft dus ook nog de "blue plates". Het houtwerk van het camper-interieur is compleet en in zeer nette staat. De bekleding van voorstoelen en bedbank heeft aandacht nodig. Het achtermatras en het tentdoek zijn niet aanwezig. Het dashboard is als nieuw, zonder de gebruikelijke droogte-scheuren.

De motor is een 1600cc dubbelpoorts met nieuwe carburateur en loopt netjes. De versnellingsbak schakelt soepel. Nagenoeg geen stuurspeling zoals de meeste T2a's wel hebben!! De auto dient nog technisch nagekeken te worden voor de keuring. uiteraard kunnen wij dit verzorgen.

De camper heeft nog de California Title. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

Sorry, deze camper is VERKOCHT!


View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria6ff3096d0e


Neem contact op


Nieuw binnen:

Westfalia Berlin Deluxe 1979 Sorry, deze is VERKOCHT!!

Onverprutste camper zonder laswerk!! Deze T2 staat voor de bovenste helft nog grotendeels in de originele lak. De onderste helft is ooit een keer opnieuw gespoten en ziet er nog vrij goed uit. Voorzien van originele retro striping uit 1979. Rondom wat kleine schadetjes en krassen, met name aan de achterzijde achter de bumper (zie foto). Verder een kleine schade aan het linkerportier en de rechter koplamp. De rand onder de voorruit heeft roestvorming, maar hier is geen laswerk nodig (zie foto). Alle overige bekende plekken, zoals regengoten, dorpels, vloeren, kriksteunen, etc. zijn allemaal roestvrij. Zelfs de accubak is nog hard!! De 2000 cc injectiemotor is recent (deels) gereviseerd met in ieder geval nieuwe cilinders, zuigers en cilinderkoppen. De versnellingsbak schakelt soepel. Het houtwerk van het interieur is nagenoeg compleet en in redelijk nette staat. Alleen de tafel is niet aanwezig. De bekleding van stoelen en banken is aan vervanging toe, evenals het tentdoek. De auto dient technisch nagekeken te worden voor de keuring.

De camper heeft nog de California Title. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

Sorry, deze camper is helaas VERKOCHT!!


View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria03ee051ba2


Neem contact op


T2a Westfalia 1971 Sorry, VERKOCHT!!

Kogelharde camper met helaas wat schade aan de rechterzijkant (wielkast, schuifdeur, B-stijl). Deze auto is een echte schuurvondst en heeft de afgelopen 16 jaar binnen gestaan. Aangekocht van de tweede eigenaar. De benzinetank is doorgespoeld en er is een andere 1600cc motor gemonteerd. De motor loopt netjes en de bak schakelt soepel. De motor moet nog wel even correct afgesteld worden en heeft een beurtje nodig. De camper heeft technisch werk aan remmerij, etc. maar geen maanden laswerk!! Er zit alleen een slechte plek in de accubak en verder is deze camper kogelhard! Het interieur is compleet, netjes en bruikbaar. Alles is nog origineel zoals deze nieuw is afgeleverd. Slechts de normale gebruikssporen die je kan verwachten van een bus van 43 jaar oud. Het tentdoek is niet aanwezig.

De 1971 modellen zijn het meest gezocht van de T2a's. Deze hebben namelijk nog wel de klassieke T2a look, maar zijn wel voorzien van schijfremmen op de vooras en rembekrachtiging.

De lak op deze bus is bijna volledig origineel. Slechts 3 panelen op de linkerzijkant zijn ooit opnieuw gespoten. Kijk eens goed naar de detailfoto's; wanneer heb je voor het laatst zulke regengoten gezien op een originele lak bus?!?! 


Sorry, dit juweeltje is helaas verkocht en gaat naar Engeland.


De camper heeft nog de California Title. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria2c9728a5b2


T2a Westfalia 1969 killer patina!!

Deze stoere T2a wordt momenteel klaargemaakt voor aankomend seizoen. Wij zullen het kleine beetje laswerk verrichten wat nodig is en de bus volledig technisch klaarmaken voor de RDW/APK keuring. Daarna zal de bus worden voorzien van een NL-kenteken. De camper wordt verlaagd en voorzien van mooie velgen. Samen met de authentieke uitstraling van deze bus, wordt dit dé blikvanger op diverse meetings!!

Vraagprijs: nog niet bekend

De camper heeft nog de Arizona papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.


View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriab808c7cdcb


Neem contact op1977 Westfalia Berlin Deluxe


Deze camper is een echte "California Surf Bus" en van binnen dus volgeplakt met stickers. De bus is ca. 7 jaar geleden overgespoten in de originele kleur taigagroen. Helaas is dit niet heel erg netjes gedaan. Zo zijn er roestbubbels onder de lak te zien en zit er hier en daar een zakker. De voorruitrand en de accubak hebben aandacht nodig. De 2000cc injectiemotor rijdt goed. Banden en remmen zijn in redelijk goede staat. Tentdoek is ook redelijk.

Vraagprijs € 12.900,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriafd35c5ad1b

Neem contact op


1970 Westfalia in originele lak Sorry, deze was binnen twee dagen VERKOCHT!!

Een leuke 1970 T2a Westfalia met de originele Californian "blue plates". Harde en vrij strakke auto zonder roest. De vorige eigenaar is gestart met een restauratie, maar is niet veel verder gekomen dan het demonteren van de motor en het interieur. De motor zit dus niet ingebouwd, maar zit los bij de auto.

De auto staat al zo'n 13 jaar stil, dus moet technisch grondig nagekeken worden.

Sorry, deze is helaas verkocht!

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriac10253ecbf

 

Neem contact op


Wordt verwacht: 

T2b Westfalia Dallas 1974 ravennagroen

Een leuke 1974 camper met Dallas interieur. Dit zijn dus 5 zitplaatsen door de brede achterbank. De auto is ooit een keer opnieuw gespoten en ziet er strak uit. Er zit wat roestvorming onder de voorruit en de twee accubakken moeten beiden vervangen worden. Het interieur is een deluxe-uitvoering, dus met koelkast en 2-pits gasstel. Alle kastjes zijn compleet en in nette staat. Het tentdoek is vrij recent vervangen. De conditie van de motor en de versnellingsbak is nog onbekend. 

Wordt eind maart verwacht bij Old Volks

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.


View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria7b01e89025

Neem contact op


Wordt verwacht:

1969 T2aWestfalia in originele lak

Wederom een harde bus zonder roestproblemen. Alleen wat roestvorming op de cabinevloer, maar verder is alles hard. Zelfs de accubak is nog goed! De auto staat volledig in de originele lak en is redelijk strak. Aan de rechterzijkant zit helaas schade, met name rond de voorste wielkast en op de schuifdeur. Het interieur is compleet en origineel. De motor is een goedlopende 1600cc.

Wordt eind maart bij ons verwacht

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria0dca72223a

Neem contact op


 

Old Volks - Dorpsweg 19  -  4122 GD  Zijderveld  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -  0345-643684 of 06-11 95 17 91