TE KOOP

Op dit moment hebben we de volgende bussen te koop:  Een 1978 Westfalia berlin deluxe in Champagne Edition II uitvoering en een oranje 1975 Westfalia Dusseldorf. Verder zijn de volgende bussen onderweg: Een 1972 Westfalia T2a/b, een 1966 (Duitse) spijlbus Roadrunner Camper, 2 keurig nette Braziliaanse 15-raams bussen en een 1971 Westfalia T2a in originele lak.  


Oranje 1975 Westfalia Dusseldorf

Zeer goed rijdende Westfalia Dusseldorf in overwegend originele lak "brilliant orange". De Dusseldorf-uitvoering heeft een brede bedbank en dus 5 officiële zitplaatsen tijdens het rijden. De carrosserie heeft helaas wat laswerk nodig aan de rand onder bagagebak (donor-dakdeel wordt bijgeleverd), accubak en wat onderste raamranden (zie foto's). Verder oppervlakte roest op de schuifdeurcovers en de voorzijde. De onderkant van de bus daarentegen is kogelhard op de bekende plekken, zoals kokers, kriksteunen, wielkasten, dwarsbalken en vloeren. De bus is voorzien van een 2000cc injectiemotor en rijdt zeer goed. De bak schakelt ook erg soepel. Het interieur is volledig compleet met alle kastjes. De stoffering is in het verleden een keer vernieuwd in creme-kleurige skai en is in nette en bruikbare staat. 

Vraagprijs € 14.900,-

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria131784d4a9

Neem contact op


 

1978 Westfalia Champagne Edition II

Hele leuke Westfalia Berlin deluxe in Champagne Edition II uitvoering. De Champagne Edition II is een jubileum-uitgave en is slechts 4 maanden in beperkte oplage gemaakt van januari tot april 1978. De Champagne Edition II uitvoeringen kenmerken zich door de bruin/witte lak, chromen bumpers, chromen sierlijsten in de raamrubbers, bruin dashboard, bruin stuurwiel, getint glas rondom, etc. Recent voorzien van nieuwe nokvolgers, nieuwe koppelingsplaat/drukgroep, gereviseerde versnellingsbak, etc. De 2000cc Fuel Injection motor rijdt erg fijn en de bak schakelt soepel. Het interieur is nagenoeg compleet (geen plafondkast) en deze deluxe uitvoering is voorzien van een elektrische koelkast en een 2-pits kooktoestel. De bus staat nog in de originele lak, maar heeft optisch wel wat plekken die aandacht nodig hebben (met name schade voorpaneel en linkerachterhoek). De accubak heeft wat laswerk nodig en onder de voorruitrand zijn wat minimale roestplekjes te zien. Vrij makkelijk project met voornamelijk optisch werk. Originele "Blue Plate" car. 

Vraagprijs € 13.500,- 

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria3699a238f4

Neem contact op


Wordt verwacht:

1974 Braziliaanse spijlbus 15-raams 

Hele eerlijke en nette 15-raams spijlbus in onverprutste staat. In het verleden is er minimaal laswerk verricht, dus dat is nu niet meer nodig. De bus is goed rijdend, remmend, alle verlichting werkend, etc, dus instappen en rijden maar! Uiteraard compleet met alle banken.

Wordt begin januari verwacht bij Old Volks. 

De camper heeft nog de Braziliaanse papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria96ef14373a

Neem contact op


Wordt verwacht: 

1975 Braziliaanse spijlbus 15-raams

Onverprutste en zeer gezonde 15-raams spijlbus. De bus is aangekocht van de dochter van de eerste eigenaresse, dus altijd in familiebezit gebleven. Recent voor de verkoop naar Old Volks is er zeer veel technisch vernieuwd, omdat de bus al heel wat jaren had stilgestaan, na het overlijden van de eigenaresse. Alle banken zijn compleet en in nette staat, motor en bak in goede staat. 

Wordt begin januari verwacht.

De camper heeft nog de Braziliaanse papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria645df06cc3

Neem contact op


Wordt verwacht:

1972 Westfalia T2a/b

Onverprutste Westfalia T2a/b van het overgangsjaar 1972. De bus staat grotendeels nog in de originele lak en is zeer strak en hard. Minimaal laswerk aan de accubak en verder zijn alle doorgaans kritieke punten in gezonde staat. De t2a/b uitvoeringen hebben de voorkant van een T2a en een achterkant van een T2b met de grote achterlichten en rechthoekige luchthappers, maar wel weer de T2a "ronde" bumpers. De T2a/b uitvoeringen zijn voorzien van schijfremmen en rembekrachtiger. Door de grotere motorruimte zijn de originele camper-uitvoeringen af-fabriek geleverd met een 1700cc "type 4" motor. Ook deze bus is uitgerust met zo'n 1700 cc type 4 motor en deze loopt zeer netjes. De versnellingsbak schakelt soepel.

De bekleding van de voorstoelen is zeer recent vervangen en ziet er netjes uit. De bekleding van het camper-gedeelte is nog volledig origineel en bruikbaar. De vloerbedekking en tentdoek hebben aandacht nodig. Compleet en origineel interieur in bruikbare staat.

Wordt eind december verwacht bij Old Volks. 

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria5a26323caf

Neem contact op


Wordt verwacht:

1966 Roadrunner Camper gestrand project

Een 1966 (Duitse) spijlbus in vrij zeldzame California Roadrunner Camper uitvoering. Deze bus is aangekocht als gestrand project en dat is op de foto's ook te zien. Er is al flink wat laswerk verricht, maar een klein deel zal nog gedaan moeten worden en er zal hier en daar wat afgelast moeten worden, wat nu alleen gehecht is. De bus is al vrij strak en staat grotendeels in de primer. De motor is er los bij, evenals de bumpers, ramen, lampen, grepen, etc, etc. Staat van motor, bak, remmerij zijn onbekend. Het interieur is nog volledig origineel en compleet met uiteraard de gebruikssporen die je kan verwachten van een bus van 50 jaar oud. De laatste 2 foto's tonen het interieur in de staat zoals de vorige eigenaar de bus heeft gekocht. 

Wordt in januari verwacht.

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriacf42beb1fc

Neem contact op


Wordt verwacht:

1971 T2a Westfalia in originele lak.

Hele leuke T2a Westfalia gekocht van de 3e eigenaar. Deze man heeft de bus sinds 1982 in bezit gehad en dat is ook te zien aan de algehele staat van de auto. Bijna alles is nog in de staat zoals de bus de fabriek verliet in 1971; originele lak, origineel en compleet interieur, tentdoek, vloer, etc. Ook hier is het krukje wederom aanwezig! De plekken in de lak zullen na een flinke poetsbeurt behoorlijk opknappen. Het wordt uiteraard niet nieuw, maar wel een mooie patina. Minimaal laswerk aan de accubak en een stukje cabinevloer en dat is dan ook alles. Goed rijdende 1600cc motor en soepel schakelende bak. Originele blue plate car met minimale schades. Tentdoek en gordijnen dienen sowieso vernieuwd te worden. 

Wordt in januari verwacht.

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriaa494d4eb79

Neem contact op


 

 

 

Old Volks - Dorpsweg 19  -  4122 GD  Zijderveld  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -  0345-643684 of 06-11 95 17 91