TE KOOP

Op dit moment hebben we de volgende bussen te koop:  Een 1978 Westfalia berlin deluxe in Champagne Edition II uitvoering, een 1978 Riviera/ASI camper in grotendeels originele lak, een zeldzame 1969 T2a Westfalia poptop met "Oslo"-interieur, een oranje 1975 Westfalia Dusseldorf en een marino gele 1977 Westfalia Berlin. 


Nieuw binnen: (en ook meteen GERESERVEERD!!)

1977 Westfalia Berlin weekender

Hele frisse Westfalia Berlin weekender in marino geel. De bus is ooit een keer overgespoten in de originele kluer marino geel. Minimaal laswerk aan de onderste instap rechterkant en wat roestbobbeltjes onder de voorruit aan de bijrijderskant. Er zit wat schade aan het linkervoorportier/linkervoor hoek, maar dat is niet onoverkomelijk. De bus is gewoon rijdend, maar heeft wel een flinke motorbeurt nodig (2000cc injectie). De versnellingsbak schakelt soepel, het tentdoek is vrij recent vervangen. Het interieur is compleet, de kastdeurtjes zijn voorzien van een lichtkleurige toplaag. De zijpanelen zijn custom uitgevoerd in groene skai met de groen/gele Westfalia ruitjesstof.

Sorry, deze bus is gereserveerd voor Sacha uit Luxemburg

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriaa21ac7753d

Neem contact op


1978 Westfalia Champagne Edition II

Hele leuke Westfalia Berlin deluxe in Champagne Edition II uitvoering. De Champagne Edition II is een jubileum-uitgave en is slechts 4 maanden in beperkte oplage gemaakt van januari tot april 1978. De Champagne Edition II uitvoeringen kenmerken zich door de bruin/witte lak, chromen bumpers, chromen sierlijsten in de raamrubbers, bruin dashboard, bruin stuurwiel, getint glas rondom, etc. Recent voorzien van nieuwe nokvolgers, nieuwe koppelingsplaat/drukgroep, gereviseerde versnellingsbak, etc. De 2000cc Fuel Injection motor rijdt erg fijn en de bak schakelt soepel. Het interieur is nagenoeg compleet (geen plafondkast) en deze deluxe uitvoering is voorzien van een elektrische koelkast en een 2-pits kooktoestel. De bus staat nog in de originele lak, maar heeft optisch wel wat plekken die aandacht nodig hebben (met name schade voorpaneel en linkerachterhoek). De accubak heeft wat laswerk nodig en onder de voorruitrand zijn wat minimale roestplekjes te zien. Vrij makkelijk project met voornamelijk optisch werk. Originele "Blue Plate" car. 

Vraagprijs € 13.500,- 

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria3699a238f4

Neem contact op


Oranje 1975 Westfalia Dusseldorf

Zeer goed rijdende Westfalia Dusseldorf in overwegend originele lak "brilliant orange". De Dusseldorf-uitvoering heeft een brede bedbank en dus 5 officiële zitplaatsen tijdens het rijden. De carosserie heeft helaas wat laswerk nodig aan de rand onder bagagebak, accubak en wat onderste raamranden (zie foto's). Verder oppervlakte roest op de schuifdeurcovers en de voorzijde. De onderkant van de bus daarentegen is kogelhard op de bekende plekken, zoals kokers, kriksteunen, wielkasten, dwarsbalken en vloeren. De bus is voorzien van een 2000cc injectiemotor en rijdt zeer goed. De bak schakelt ook erg soepel. Het interieur is volledig compleet met alle kastjes. De stoffering is in het verleden een keer vernieuwd in creme-kleurige skai en is in nette en bruikbare staat. 

Vraagprijs € 14.900,-

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria26b523ce9e

Neem contact op


 

1969 Westfalia T2a poptop met "Oslo"-interieur!!

Zeldzame T2a Westfalia poptop met nog zeldzamer "Oslo"-interieur. De bus is een originele "California blue plate car" wat betekent dat deze in 1969 nieuw in California is afgeleverd. De bus staat voor 90% nog in de originele lak "savannah beige". De accubak is de enige plek waar minimaal laswerk aan zit. Verder wat oppervlakte roest onder een klein stukje van de voorruit. De rest van de auto is in sublieme staat!! Kijk maar eens goed naar de detailfoto's: Zo kom je ze nog maar zelden tegen en laat staan in deze uitvoering! Superstrakke regengoten, keiharde kriksteunen, kokers, instappen en een maagdelijke onderkant!

De bekleding van de voorstoel, bank en de deurpanelen zijn reeds vervangen voor een nieuwe set van TMI in de originele kleur en motief. De bekleding van het campergedeelte is volledig vernieuwd in de originele mosterd-kleurige skai en de matrassen/banken/stoelen zijn voorzien van nieuwe vullingen. Een nieuw Reprowesty tentdoek is gemonteerd. Het interieur is volledig compleet, inclusief de bijzondere (en vaak ontbrekende) plafondkast achterin! Dit is de enige T2a uitvoering (samen met de "Stockholm") die is uitgerust met een 2-pits kookplaat en een electrische koelkast.

De bus is voorzien van een goedlopende 1600cc enkelpoorts motor. Voorzien van een NOS uitlaat met nieuwe eindpijpjes, nieuwe brandstofleidingen/filter, nieuwe aandrijfas hoezen en de keerringen van de aandrijfas flenzen zijn ook vervangen. De versnellingsbak heeft nieuwe olie en schakelt soepel. De bus moet technisch nog wel nagekeken worden voor de keuring. 

Vraagprijs € 22.500,-  


De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria72e78c6b4b

Neem contact op


1978 Riviera/ASI camper in grotendeels originele lak!! 


Een hele fraaie Riviera/ASI camper in onverputste staat. Originele california "blue plate" auto. De onderste helft staat nog in de originele lak. Rechtsachter/zijpaneel is in een ver verleden een keer gespoten. De bus is hard, strak en super-eerlijk! De 2000cc injectiemotor loopt erg netjes en de versnellingsbak schakelt soepel. Banden zijn redelijk droog. Het interieur is volledig compleet en in zeer nette staat. De bekleding van achtermatras en bedbank is ooit een keer vervangen. Uitgerust met spoelbakje, electrische koelkast, en standkachel. Keurig nette voorstoelen en een dashboard zonder scheuren!! 98.000 mijl origineel gereden sinds nieuw.

Vraagprijs: € 17.900,-


De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
http://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriafd35c5ad1b

Neem contact op


 

 

 

Old Volks - Dorpsweg 19  -  4122 GD  Zijderveld  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -  0345-643684 of 06-11 95 17 91