T1 S042 1967 groen

Deze camper is hèt VW-icoon uit de jaren '50 en '60 en is de trots van Old Volks.

INDELING

De indeling is een combinatie van zitgelegenheid, slaapplaatsen, bergruimte en bewegingsvrijheid.

Deze bus is geschikt voor maximaal 6 personen om in te rijden en 2 volwassenen met hooguit 1 klein(er) kind om in te slapen. De achterbank is ca. 120 cm breed en is voorzien van 2 heupgordels. Deze bank is omklapbaar tot een tweepersoonsbed van ca. 186 cm lengte. Naast deze bed-bank staat een lange kast met een apart hang- en een leggedeelte. Boven het bed hangt een kast aan het plafond voor extra opbergruimte. De bestuurdersstoel en de voorbank zijn allen voorzien van 2-punts gordels (heupgordels). Boven de voorbank is er de mogelijkheid om een soort hangmat te spannen. Deze kan dienen als slaapplek voor een klein kind (max ca. 20-25 kg).

Achter de bestuurdersstoel staat een buddy-seat voor een extra zitplaats. Achter de 2-persoons voorbank staat een keukenblokje met een spoelbak met elektrische waterpomp, 2-pits kooktoestel en een koelkast. In dit keukenblok bevinden zich nog de watertank, de gasfles en een besteklade. Het tafelblad hangt aan de linkerzijwand en is met een eenvoudige handeling uit te klappen en op de vloer te bevestigen.

Het uitzetdak is door middel van een eenvoudige bediening omhoog te zetten. Hiermee wordt de stahoogte optimaal. Het is niet mogelijk te slapen in dit dak! Het is eventueel wel mogelijk een extra slaapplaats voor een klein(er) kind te creëren in de cabine, boven de voorstoelen/bank.

De camper is uitgerust met een radio/cd speler en is voorzien van een los verwarmingselement voor koude dagen.

De motor is een 1600cc "Type 1" motor en er zit een handgeschakelde versnellingsbak in met 4 versnellingen.

Deze camper reserveren? Neem contact op