T2 Dusseldorf 1974 blauw

Deze camper is ook typisch jaren ’70 en is de directe opvolger van onze oranje T2 camper.

INDELING

De indeling is een combinatie van zitgelegenheid, slaapplaatsen, bergruimte en bewegingsvrijheid.

Deze bus is geschikt voor 5 personen om in te rijden en 4 personen om in te slapen. De achterbank is ca. 140 cm breed en is voorzien van gordels. Deze bank is omklapbaar tot een tweepersoonsbed van 188 cm lengte. Het achterste gedeelte van het bed is wat smaller, namelijk 120 cm. Naast deze bed-bank staat een opbergmeubel met een grote klep en één legplank. Boven het bed hangt een kast aan het plafond voor extra opbergruimte.

De kast achter de bestuurdersstoel bevat bovenop een spoelbak met elektrische waterpomp. In de kast bevinden zich de watertank en de gasfles.

Achter de bijrijdersstoel staat een kast met de koelkast, een besteklade en een 2-pitskooktoestel.

Het tafelblad is met een eenvoudige handeling uit te klappen en op de vloer te bevestigen. Deze tafel heeft nog een uittrek-gedeelte om het tafelblad te vergroten.

Een extra accessoire in de jaren ’70 was een soort poef om op te zitten en om spullen in op te bergen. Uiteraard is deze ook aanwezig in de camper.

Het uitzetdak is door middel van een eenvoudige bediening omhoog te zetten. Hiermee wordt de stahoogte optimaal en wordt een tweede tweepersoonsbed gecreëerd. De afmetingen van dit bed zijn 116 cm breed x 184 cm lang.

De camper is uitgerust met een radio/cd speler en is voorzien van een los verwarmingselement voor koude dagen.

De motor is een 1800cc "Type 4" motor en er zit een handgeschakelde versnellingsbak in met 4 versnellingen.

Deze camper reserveren? Neem contact op