TE KOOP

Op dit moment hebben we de volgende bussen te koop:  Een 1978 Westfalia berlin deluxe in Champagne Edition II uitvoering, een 1975 Westfalia Helsinki tintop en een top-gerestaureerde 1970 T2a Westfalia. Verder zijn de volgende bussen onderweg: Een 1972 Westfalia T2a/b, een 1975 Westfalia Dusseldorf, een 1966 (Duitse) spijlbus Roadrunner Camper, 2 keurig nette Braziliaanse 15-raams bussen en een 1971 Westfalia T2a in originele lak. 
 


Consignatieverkoop: 1975 Westfalia Helsinki tintop

Hele leuke tintop Westfalia uit 1975 met Helsinki interieur. Het betreft een Californië import uit 2006 en sindsdien heeft de bus slechts één eigenaar gehad. De historie van de laatste 10 jaar is aanwezig. Helaas is de eigenaar, door gezondheidsproblemen, genoodzaakt de bus te verkopen. De bus is hard op de bekende plekken en heeft zeker geen laswerk nodig. De body staat grotendeels nog in de originele lak, maar vertoont wel wat schades en/of oude reparaties. Het interieur is volledig compleet met elektrische koelkast, spoelbak en 2-pits gastoestel. Hier en daar heeft het houtwerk van de kastjes wat kleine schades, wat gebruikelijk is voor een camper van deze leeftijd. De bekleding is volledig origineel en in bruikbare staat. De voorstoelen vertonen lichte slijtageplekken. De bus is in november 2016 nog APK gekeurd en deze is dus geldig t/m november 2018. De 1800cc motor is in 2007 gereviseerd en sindsdien is er slechts 17000 km mee gereden. Recent taxatierapport (vastgestelde waarde € 16.500,-) van een erkende taxateur is aanwezig. De bus is "vakantieklaar" met grote voortent, 220V buitenkabel, isolatieset voor de ramen, inventaris, gasfles, etc, etc.

Vraagprijs € 14.900,-

Old Volks bemiddelt in de verkoop van deze bus voor de huidige eigenaar.

View the embedded image gallery online at:
https://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria32f15c4d89

Neem contact op


Super netjes gerestaureerde 1970 T2a Westfalia Sorry, VERKOCHT!!

Dit is wel een bijzonder fraaie T2a Westfalia en wellicht één van de mooiste die momenteel te koop is in Europa en misschien zelfs wel wereldwijd..... De restauratie hebben we volledig in eigen beheer gedaan en het resultaat mag er zeker zijn! De basis was een zeer gezonde California blue plate bus met minimaal laswerk aan de accubak en de cabinevloer. Uiteraard is het laswerk netjes uitgevoerd, waarna de bus is kaal gemaakt, raamranden, naden en goten gestraald, voorzien van epoxyprimer en een nieuwe lak in de originele kleur pearlwhite/perlweiss L87. De bus is buitenom opgebouwd met nieuwe rubbers voor deuren, kleppen, ramen, sloten, grepen, hefdak, etc. Voorzien van nieuwe RVS spiegels, RVS ruitenwisser-bladen, nieuwe (repro) wieldoppen met VW-logo, nieuwe koplampen, koplampringen, achterlichtglaasjes, knipperlichten, kentekenverlichting, antenne, etc, etc. Van binnen is de bus voorzien van nieuwe bekleding, vloer, mattensets, tentdoek, gordijnen, stoelhoezen, deurpanelen, schopborden, etc. De techniek is aangepakt met een gereviseerde motor, gereviseerde bak, gereviseerd stuurhuis en hulpstuurhuis, nieuwe wielremcilinders, remschoenen, remslangen, banden, fuseehoezen, spoorstangen, brandstofleidingen, etc, etc. Kortom; teveel om op te noemen! Het spreekt voor zich dat deze bus in een hogere prijsklasse valt. Kijk maar eens goed naar de detailfoto's en verbaast u zich over de kwaliteit. We hebben bewust de onderzijde niet behandeld met zwarte tectyl of andere rommel, zodat goed te zien is hoe eerlijk en onverprutst deze bus is. 

Sorry, deze topper is helaas VERKOCHT!!

De camper heeft momenteel nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
https://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria26daf33bd2

Neem contact op


Nog wat detail foto's:

View the embedded image gallery online at:
https://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria37cc764eb6

Neem contact op


1978 Westfalia Champagne Edition II

Hele leuke Westfalia Berlin deluxe in Champagne Edition II uitvoering. De Champagne Edition II is een jubileum-uitgave en is slechts 4 maanden in beperkte oplage gemaakt van januari tot april 1978. De Champagne Edition II uitvoeringen kenmerken zich door de bruin/witte lak, chromen bumpers, chromen sierlijsten in de raamrubbers, bruin dashboard, bruin stuurwiel, getint glas rondom, etc. Recent voorzien van nieuwe nokvolgers, nieuwe koppelingsplaat/drukgroep, gereviseerde versnellingsbak, etc. De 2000cc Fuel Injection motor rijdt erg fijn en de bak schakelt soepel. Het interieur is nagenoeg compleet (geen plafondkast) en deze deluxe uitvoering is voorzien van een elektrische koelkast en een 2-pits kooktoestel. De bus staat nog in de originele lak, maar heeft optisch wel wat plekken die aandacht nodig hebben (met name schade voorpaneel en linkerachterhoek). De accubak heeft wat laswerk nodig en onder de voorruitrand zijn wat minimale roestplekjes te zien. Vrij makkelijk project met voornamelijk optisch werk. Originele "Blue Plate" car. 

Vraagprijs € 13.500,- 

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
https://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriab808c7cdcb

Neem contact op


Wordt verwacht:

1974 Braziliaanse spijlbus 15-raams 

Hele eerlijke en nette 15-raams spijlbus in onverprutste staat. In het verleden is er minimaal laswerk verricht, dus dat is nu niet meer nodig. De bus is goed rijdend, remmend, alle verlichting werkend, etc, dus instappen en rijden maar! Uiteraard compleet met alle banken.

Wordt begin januari verwacht bij Old Volks. 

De camper heeft nog de Braziliaanse papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
https://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriafde21b8684

Neem contact op


Wordt verwacht: 

1975 Braziliaanse spijlbus 15-raams

Onverprutste en zeer gezonde 15-raams spijlbus. De bus is aangekocht van de dochter van de eerste eigenaresse, dus altijd in familiebezit gebleven. Recent voor de verkoop naar Old Volks is er zeer veel technisch vernieuwd, omdat de bus al heel wat jaren had stilgestaan, na het overlijden van de eigenaresse. Alle banken zijn compleet en in nette staat, motor en bak in goede staat. 

Wordt begin januari verwacht.

De camper heeft nog de Braziliaanse papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
https://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriac10253ecbf

Neem contact op


Wordt verwacht:

1972 Westfalia T2a/b

Onverprutste Westfalia T2a/b van het overgangsjaar 1972. De bus staat grotendeels nog in de originele lak en is zeer strak en hard. Minimaal laswerk aan de accubak en verder zijn alle doorgaans kritieke punten in gezonde staat. De t2a/b uitvoeringen hebben de voorkant van een T2a en een achterkant van een T2b met de grote achterlichten en rechthoekige luchthappers, maar wel weer de T2a "ronde" bumpers. De T2a/b uitvoeringen zijn voorzien van schijfremmen en rembekrachtiger. Door de grotere motorruimte zijn de originele camper-uitvoeringen af-fabriek geleverd met een 1700cc "type 4" motor. Ook deze bus is uitgerust met zo'n 1700 cc type 4 motor en deze loopt zeer netjes. De versnellingsbak schakelt soepel.

De bekleding van de voorstoelen is zeer recent vervangen en ziet er netjes uit. De bekleding van het camper-gedeelte is nog volledig origineel en bruikbaar. De vloerbedekking en tentdoek hebben aandacht nodig. Compleet en origineel interieur in bruikbare staat.

Wordt in januari verwacht bij Old Volks. 

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
https://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria875666675f

Neem contact op


Wordt verwacht:

1975 Westfalia Dusseldorf

Keurig nette 1975 Westfalia Dusseldorf in zeldzame kleur ravennagroen (bali yellow). De bus is in California gerestaureerd door een classic Volkswagen shop. Er is oa. het volgende gedaan: nieuw gespoten van binnen en van buiten, recent gereviseerde 1800cc "type 4" motor, gereviseerde versnellingsbak, nieuwe accu, nieuwe banden, nieuwe remmerij, nieuw tentdoek, etc, etc. Van binnen is er nog wat werk om het geheel netjes en fris te maken. De koelkast en kookplaat hebben technisch aandacht nodig. Hefdak kan een flinke schoonmaakbeurt gebruiken.

Wordt in januari verwacht.

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
https://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria0dca72223a

Neem contact op


Wordt verwacht:

1966 Roadrunner Camper gestrand project

Een 1966 (Duitse) spijlbus in vrij zeldzame California Roadrunner Camper uitvoering. Deze bus is aangekocht als gestrand project en dat is op de foto's ook te zien. Er is al flink wat laswerk verricht, maar een klein deel zal nog gedaan moeten worden en er zal hier en daar wat afgelast moeten worden, wat nu alleen gehecht is. De bus is al vrij strak en staat grotendeels in de primer. De motor is er los bij, evenals de bumpers, ramen, lampen, grepen, etc, etc. Staat van motor, bak, remmerij zijn onbekend. Het interieur is nog volledig origineel en compleet met uiteraard de gebruikssporen die je kan verwachten van een bus van 50 jaar oud. De laatste 2 foto's tonen het interieur in de staat zoals de vorige eigenaar de bus heeft gekocht. 

Wordt in februari verwacht.

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
https://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriacf9c50a949

Neem contact op


Wordt verwacht:

1971 T2a Westfalia in originele lak.

Hele leuke T2a Westfalia gekocht van de 3e eigenaar. Deze man heeft de bus sinds 1982 in bezit gehad en dat is ook te zien aan de algehele staat van de auto. Bijna alles is nog in de staat zoals de bus de fabriek verliet in 1971; originele lak, origineel en compleet interieur, tentdoek, vloer, etc. Ook hier is het krukje wederom aanwezig! De plekken in de lak zullen na een flinke poetsbeurt behoorlijk opknappen. Het wordt uiteraard niet nieuw, maar wel een mooie patina. Minimaal laswerk aan de accubak en een stukje cabinevloer en dat is dan ook alles. Goed rijdende 1600cc motor en soepel schakelende bak. Originele blue plate car met minimale schades. Tentdoek en gordijnen dienen sowieso vernieuwd te worden. 

Wordt in februari verwacht.

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
https://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria5486ac4754

Neem contact op


 

Old Volks - Dorpsweg 19  -  4122 GD  Zijderveld  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -  0345-643684 of 06-11 95 17 91