TE KOOP

Op dit moment hebben we de volgende bussen te koop:  Een 1971 T2a Westfalia, een 1978 Westfalia berlin deluxe in Champagne Edition II uitvoering, een 1972 Westfalia T2a/b en twee nette 15-raams Braziliaanse spijlbussen. 


Nieuw binnen uit zonnig Californië:

1971 T2a Westfalia in originele lak.

Hele leuke, onverprutste en originele T2a Westfalia "blue plate", gekocht van de 3e eigenaar. Deze man heeft de bus sinds 1982 in bezit gehad en dat is ook te zien aan de algehele conditie van de auto: Bijna alles is nog in de staat zoals de bus in 1971 de fabriek verliet!! De grotendeels originele lak is flink doorgepoetst en heeft wat ruwe randjes, zodat een mooie patina-look ontstaat. Hier en daar is in het verleden wat oude schade hersteld, met name op het voorpaneel is dat goed te zien. De bus heeft miniscuul laswerk aan de cabinevloertjes links en rechts en verder is de bus kerngezond. Zelfs de accubak is nog hard!! Harde kokers, strakke regengoten en gezonde kriksteunen, raamranden, wielkasten, etc. De rubbers zijn redelijk verdroogd.

Het interieur is volledig compleet en origineel. Ook hier is het vaak missende krukje wederom aanwezig! De houten vloer, gordijnen en tentdoek dienen vervangen te worden. De voorstoelen zijn ooit opnieuw gestoffeerd en dat ziet er nog netjes uit. Goed rijdende 1600cc motor en soepel schakelende bak. Het stuurhuis heeft wat speling. De remmerij is allemaal functioneel, maar dient zeker nagekeken te worden voor de keuring, evenals de algehele technische conditie. 

Vraagprijs € 15.250,-

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
https://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriaa21ac7753d

Neem contact op


Nieuw binnen:

1975 Braziliaanse spijlbus 15-raams

Hele eerlijke en nette 15-raams spijlbus in onverprutste staat. In het verleden is er minimaal laswerk verricht aan de twee kokers en het rechtse instapje onderzijde, dus lassen is nu niet meer nodig. De bus is compleet met alle banken, welke recent opnieuw gestoffeerd zijn. Voorzien van 4 pop-out windows. Deuren en kleppen sluiten allemaal netjes, naden zijn strak, evenals de diverse panelen (ja, dus ook het voorpaneel!). De bus is rijdend, remmend, alle verlichting werkend, etc, dus instappen en rijden maar! De banden dienen zeker vernieuwd te worden. Het stuurhuis vertoont lichte speling. Kijk goed naar de detailfoto's; zo vind je ze nog maar zelden tegenwoordig.......

Vraagprijs € 21.900,- 

De camper heeft nog de Braziliaanse papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
https://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria03ee051ba2

Neem contact op


Nieuw binnen:

1975 Braziliaanse spijlbus 15-raams

Onverprutste en eerlijke T1 uit Brazilië. De bus is aangekocht van de dochter van de eerste eigenaresse, dus altijd in familiebezit gebleven. De voorkant heeft in het verleden ooit een keer schade gehad, dus daar is een en ander gerepareerd. Het voorportier aan de rechtse zijde sluit daarom niet helemaal netjes in de body. Daar kan best nog wel wat aan gesteld worden, maar op dit moment lastig te zeggen of dat 100% perfect zal worden. De bus is vrij hard. De buitenkoker en de onderzijde laaddeurtjes vertonen wat bubbels, wat wellicht veroorzaakt wordt door roest onder de lak. De accubak heeft wat laswerk. Verder een harde bus met goede vloeren, goede kriksteunen, binnenkokers, regengoten, wilekasten, etc. De motor loopt netjes, de bak schakelt soepel, remmerij en verlichting is allemaal werkend, stuur-inrichting heeft wat speling. De bus is voorzien van alle banken, welke wel wat slijtage plekken vertonen. Voorzien van 2 pop-out windows en bumperrubbers. Recent voorzien van nieuwe banden. Oh ja, de wieldoppen zijn uiteraard simpel te wisselen voor de ons bekende bolle wieldoppen. Bij bepaalde uitvoeringen hebben ze in Brazilië deze niet al te fraaie plastic wieldoppen geleverd....... 

Vraagprijs € 18.500,- 

De camper heeft nog de Braziliaanse papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
https://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleria3eea2c59b9

Neem contact op


1972 Westfalia T2a/b

Onverprutste Westfalia T2a/b van het overgangsjaar 1972. De bus staat grotendeels nog in de originele lak (behalve voorfront ivm oude schade) en is vrij strak en zeer hard. Minimaal laswerk aan de accubak en verder zijn alle doorgaans kritieke punten in gezonde staat: kriksteunen, binnendorpels, buitendorpels, instappen, vloeren, regengoten, raamranden, wielkasten, etc, etc hebben dus geen laswerk!! De t2a/b uitvoeringen hebben de voorkant van een T2a en een achterkant van een T2b met de grote achterlichten en rechthoekige luchthappers, maar wel weer de T2a "ronde" bumpers. De T2a/b uitvoeringen zijn voorzien van schijfremmen en rembekrachtiger. Door de grotere motorruimte zijn de originele camper-uitvoeringen af-fabriek geleverd met een 1700cc "type 4" motor. Ook deze bus is uitgerust met zo'n 1700 cc type 4 motor. De motor dient even netjes afgesteld te worden, maar er zit nu al voldoende pit in!

De bekleding van de voorstoelen is zeer recent vervangen en ziet er netjes uit. De bekleding van het camper-gedeelte is nog volledig origineel en bruikbaar. De vloerbedekking, grodijnen en het tentdoek hebben aandacht nodig. Compleet en origineel interieur in bruikbare staat.

Vraagprijs € 16.900,- 

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
https://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriaa26b71b3cb

Neem contact op


1978 Westfalia Champagne Edition II

Hele leuke Westfalia Berlin deluxe in Champagne Edition II uitvoering. De Champagne Edition II is een jubileum-uitgave en is slechts 4 maanden in beperkte oplage gemaakt van januari tot april 1978. De Champagne Edition II uitvoeringen kenmerken zich door de bruin/witte lak, chromen bumpers, chromen sierlijsten in de raamrubbers, bruin dashboard, bruin stuurwiel, getint glas rondom, etc. Recent voorzien van nieuwe nokvolgers, nieuwe koppelingsplaat/drukgroep, gereviseerde versnellingsbak, etc. De 2000cc Fuel Injection motor rijdt erg fijn en de bak schakelt soepel. Het interieur is nagenoeg compleet (geen plafondkast) en deze deluxe uitvoering is voorzien van een elektrische koelkast en een 2-pits kooktoestel. De bus staat nog in de originele lak, maar heeft optisch wel wat plekken die aandacht nodig hebben (met name schade voorpaneel en linkerachterhoek). De accubak heeft wat laswerk nodig en onder de voorruitrand zijn wat minimale roestplekjes te zien. Vrij makkelijk project met voornamelijk optisch werk. Originele "Blue Plate" car. 

Vraagprijs € 13.500,- 

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

View the embedded image gallery online at:
https://www.oldvolks.nl/index.php/te-koop#sigProGalleriace701b4f51

Neem contact op


 

Old Volks - Dorpsweg 19  -  4122 GD  Zijderveld  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -  0345-643684 of 06-11 95 17 91