Te Huur

“Reizend wonen en wonend reizen” de slogan waarmee Volkswagen eind jaren ’70 en begin jaren ’80 adverteerde,
om de VW Transporters met Westfalia camperinterieur te promoten. Immers, wat is er avontuurlijker, vrijer en
ongecompliceerder dan in je eigen “vakantiehuisje met een stuur” op stap te gaan. Instappen en wegrijden,
reizend wonen en wonend reizen.

Old Volks biedt de mogelijkheid om opnieuw deze ervaringen van toen te beleven. Ontspannen op reis in een
authentieke Volkswagen Camper, relaxed toeren over B-wegen in binnen- en buitenland, onthaasten met ongeveer
90 km per uur, want een slaapplaats is binnen handbereik…

Het reizen met een camper van Old Volks staat garant voor een onvergetelijke en unieke ervaring. Het zijn compacte campers, eenvoudig te gebruiken en te rijden. Door de geringe afmetingen kan men overal komen (ook in kleine, oude stadjes) en zonder problemen parkeren.

Er is keuze uit vier originele T2 campers; de oranje 1974 Westfalia Mosaik, de neptunus-blauwe 1974 Westfalia Dusseldorf, de taiga-groene 1978 Westfalia Berlin en een oranje/beige 1978 Westfalia Berlin. De auto’s zijn allemaal in een nette en originele staat, worden goed onderhouden en ze voldoen aan alle eisen en normen, waaronder de tweejaarlijkse APK.

Sinds 2014 is er ook de beschikking over een T1 camper, oftewel spijlbus. Deze camper is een originele Westfalia SO42 met poptop dak, welke volledig is gerestaureerd. Aan de indeling zijn een paar aanpassingen gedaan, zodat het toch ook een functionele camper is geworden.

De auto's van Old Volks kenmerken zich stuk voor stuk door de hoge kwaliteit en groot behoud van originaliteit. Als enige verhuurder hebben wij de beschikking over een reserve T2 camper (Berlin 1979 blauw). Mocht één van de gehuurde campers onverhoopt uitvallen, dan kan deze ingezet worden en bent u toch verzekerd van een geslaagde vakantie in een T2 camper!!