Te Koop

Op dit moment hebben we de volgende VW's te koop:  Een leuke 1971 T2a deluxe in originele lak.

1971 T2a deluxe in originele lak.

Hele leuke T2a deluxe in originele lak sierra yellow en pastelwhite. Een aantal plekken zijn met een spuitbus bijgewerkt. De bus is voorzien van een brede middenbank, dus in totaal zitplaatsen voor 8 personen. De bus kan wat laswerkzaamheden gebruiken op de bekende plekken (oa. instapjes, cabinevloer, regengoot), maar kan indien gewenst ook zo gereden worden. De 1600cc motor loopt netjes, de bus remt, rijdt, schakelt en alle elektra is werkend. Het verdient wel de voorkeur om de techniek even goed na te lopen voordat de bus ter keuring wordt aangeboden. Voorzien van custom bumpers, welke eenvoudig te vervangen zijn voor originele bumpers. De bekleding is bruikbaar, maar niet allemaal hetzelfde.

Vraagprijs: € 14.750,-

De auto heeft nog de Californische papieren. Alle douanekosten en invoertaxen zijn betaald.

Zeldzame 1975 Karmann Ghia TC!! Helaas, deze auto is verkocht!

Supergave VW sportwagen uit de jaren '70. Aangekocht van de 2e eigenaar en nog steeds glimmend in grotendeels originele lak!! Supergezonde auto zonder de gebruikelijke roest-ellende. Alleen een paar stukjes in de vloerplaat zijn ooit vervangen en voor de rest is deze beauty gezond en roestvrij! In de jaren '80 heeft de auto een achterschade gehad, wat toentertijd is gerepareerd. Voor de rest de normale gebruikssporen die je kan verwachten op een auto van ruim 45 jaar oud. De auto is voorzien van de originele sierlijsten, emblemen en chrome details. De 1600cc (65PK) motor rijdt vlot en de bak schakelt soepel. Alle verlichting, remmen, claxon ruitenwissers, etc zijn functioneel. Compleet en origineel interieur. De achterbank heeft wat gebruikssporen, het hemeltje is vlekkerig (vochtplekken).

Tijdens de Corona-crisis hebben we de auto technisch grondig nagekeken en waar nodig zijn delen vervangen of gerepareerd. De volgende zaken zijn onder meer gedaan; nieuwe brandstofleidingen, nieuwe remslangen, nieuwe remklauwen, nieuwe hoofdremcilinder, nieuwe euro koplampen, nieuwe banden, nieuwe verwarmingskabels en nog wat andere kleine zaken. De auto is inmiddels RDW gekeurd en is voorzien van NL-kenteken en APK t/m september 2024. De auto is recentelijk getaxeerd en de taxateur heeft deze gewaardeerd op € 21.000,-

Van de Karmann Ghia's zijn er in het verleden 3 types gebouwd: De meest voorkomende type 14 (ruim 440.000 exemplaren van gebouwd), de type 34 (42.505 stuks gebouwd) en deze zeldzame TC "Touring Coupe" (slechts 18.119 exemplaren gebouwd!). Deze TC's werden in Brazilië gefabriceerd en waren uitsluitend bestemd voor de Zuid-Amerikaanse markt. Er is officieel nooit een exemplaar van geëxporteerd naar Europa. Via-via zijn er een handjevol van deze auto's naar Europa gekomen, maar die zijn op 2 handen te tellen.

VERKOCHT!!

Voorzien van NL-kenteken en APK!!

1972 Westfalia     !!VERKOCHT!!

Hele leuke T2a/b Westfalia met coole BRM velgen. De bus is afgeleverd in volledig pastelwit L90D, maar is vele jaren geleden opnieuw gespoten in een rood/witte kleurencombinatie. De rode lak is inmiddels flink vervaagd, wat de bus een stoere patina-look geeft. De onderkant van de bus is hard, maar er is wel laswerk aan oa. accubak, voorruitrand en onderkant portieren (zie foto's). Dit heeft te maken met een oude voorschade die ooit gerepareerd is met een voorfront en 2 deuren van een donorbus. Hier zit dus het meeste werk aan. De rest van de bus is hard en strak. Het camper-interieur is compleet, vrij netjes en bruikbaar, de voorstoelen hebben wat aandacht nodig. Recent is een nieuw tentdoek gemonteerd. Voorzien van een 1800cc "type 4" carter en dubbele Weber 40 IDF carburateurs. De overige specificaties van de motor zijn onbekend, maar het blok pakt snel op en heeft flink wat vermogen. De bus is rijdend, remmend en de elektra zoals verlichting en ruitenwissers zijn werkend. De bus dient technisch nog wel nagekeken te worden voor de APK/TUV/MOT, etc.

Sorry, deze bus is VERKOCHT!

De camper heeft nog de Californische Title. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

 

1979 Adventure Wagen hightop "whale tail"  !!VERKOCHT!!

Zeldzame T2b Adventure Wagen "whale tail" met slechts 77000 mijl op de teller!! Deze bus hebben we aangekocht van de erfgenamen van de 2e eigenaar. Gezien de oude leeftijd van deze eigenaar heeft de bus de laatste 15 jaar ongeveer niet meer gereden en alleen maar in de garage gestaan! We hebben de 2 ltr injectiemotor een beurt gegeven en deze loopt nu zeer netjes. Licht verlaagd dmv dropped spindels aan de voorzijde en één buitentand aan de achterzijde. Voorzien van gepolijste repro Fuchs velgen en nieuwe banden. Supercoole looks, zonder inlevering van rijcomfort! De originele spindels en set banden/velgen kunnen bijgeleverd worden indien gewenst. Remslangen zijn rondom vervangen, nieuwe Euro H4 koplampen, nieuwe wisserbladen, diverse stuurkogelhoezen en fuseekogelhoezen zijn vernieuwd. De auto is rijdend, remmend, en alle elektra zoals verlichting en ruitenwissers is functioneel. Klaar voor elke technische keuring, zoals APK/TUV/MOT.

De bus staat voor 99% nog in de originele lak van Agaatbruin en Mexicobeige! Uiteraard de normale gebruikssporen die je kan verwachten op een auto van meer dan 40 jaar oud. De auto is gezond en hard op de bekende plekken, zoals kokers, kriksteunen, wielkasten, vloeren, raamranden, regengoten, etc. Slechts de accubak heeft een kleine rot plekje. Het interieur is keurig netjes en nog volledig compleet en origineel!! Functionerende kraan/waterpomp evenals de 110V koelkast die is voorzien van een 230V/110V omvormer. Voorzien van nieuwe gordijnen, nieuwe beneden-matrassen, diverse nieuwe rubbers en coole vintage striping in oranje/geel/wit.

Sorry, VERKOCHT aan Mario uit België!!

De camper heeft nog een USA Title. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.