Te Koop

Op dit moment hebben we de volgende bussen te koop:  Een 1978 Westfalia berlin deluxe in Champagne Edition II uitvoering, een 1972 Westfalia T2a/b en een hele nette 15-raams Braziliaanse spijlbus. Verder verwachten we de volgende bussen: Een 1979 Westfalia Berlin, een 1974 Westfalia Dusseldorf in grotendeels originele lak, een 1977 Westfalia Berlin weekender, een 1971 T2a Westfalia en een 15-raams spijlbus (T1) uit Brazilië.

1975 Braziliaanse spijlbus 15-raams

Hele eerlijke en nette 15-raams spijlbus in onverprutste staat. In het verleden is er minimaal laswerk verricht aan de twee kokers en het rechtse instapje onderzijde, dus lassen is nu niet meer nodig. De bus is compleet met alle banken, welke recent opnieuw gestoffeerd zijn. Voorzien van 4 pop-out windows. Deuren en kleppen sluiten allemaal netjes, naden zijn strak, evenals de diverse panelen (ja, dus ook het voorpaneel!). De bus is rijdend, remmend, alle verlichting werkend, etc, dus instappen en rijden maar! Het stuurhuis vertoont lichte speling. Kijk goed naar de detailfoto's; zo vind je ze nog maar zelden tegenwoordig.......

Vraagprijs € 21.900,- 

De camper heeft nog de Braziliaanse papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

1972 Westfalia T2a/b

Onverprutste Westfalia T2a/b van het overgangsjaar 1972. De bus staat grotendeels nog in de originele lak (behalve voorfront ivm oude schade) en is vrij strak en zeer hard. Minimaal laswerk aan de accubak en verder zijn alle doorgaans kritieke punten in gezonde staat: kriksteunen, binnendorpels, buitendorpels, instappen, vloeren, regengoten, raamranden, wielkasten, etc, etc hebben dus geen laswerk!! De t2a/b uitvoeringen hebben de voorkant van een T2a en een achterkant van een T2b met de grote achterlichten en rechthoekige luchthappers, maar wel weer de T2a "ronde" bumpers. De T2a/b uitvoeringen zijn voorzien van schijfremmen en rembekrachtiger. Door de grotere motorruimte zijn de originele camper-uitvoeringen af-fabriek geleverd met een 1700cc "type 4" motor. Ook deze bus is uitgerust met zo'n 1700 cc type 4 motor. De motor dient even netjes afgesteld te worden, maar er zit nu al voldoende pit in!

De bekleding van de voorstoelen is zeer recent vervangen en ziet er netjes uit. De bekleding van het camper-gedeelte is nog volledig origineel en bruikbaar. De vloerbedekking, grodijnen en het tentdoek hebben aandacht nodig. Compleet en origineel interieur in bruikbare staat.

Vraagprijs € 16.900,- 

De camper heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

1978 Westfalia Champagne Edition II

Hele leuke Westfalia Berlin deluxe in Champagne Edition II uitvoering. De Champagne Edition II is een jubileum-uitgave en is slechts 4 maanden in beperkte oplage gemaakt van januari tot april 1978. De Champagne Edition II uitvoeringen kenmerken zich door de bruin/witte lak, chromen bumpers, chromen sierlijsten in de raamrubbers, bruin dashboard, bruin stuurwiel, getint glas rondom, etc. Recent voorzien van nieuwe nokvolgers, nieuwe koppelingsplaat/drukgroep, gereviseerde versnellingsbak, etc. De 2000cc Fuel Injection motor rijdt erg fijn en de bak schakelt soepel. Het interieur is nagenoeg compleet (geen plafondkast) en deze deluxe uitvoering is voorzien van een elektrische koelkast en een 2-pits kooktoestel. De bus staat nog in de originele lak, maar heeft optisch wel wat plekken die aandacht nodig hebben (met name schade voorpaneel en linkerachterhoek). De accubak heeft wat laswerk nodig en onder de voorruitrand zijn wat minimale roestplekjes te zien. Vrij makkelijk project met voornamelijk optisch werk. Originele "Blue Plate" car.

Vraagprijs € 13.500,- 

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

Wordt verwacht:

1974 Braziliaanse 15-raams spijlbus

Onverprutste en zeer gezonde spijlbus. Geen laswerk nodig aan deze coole ride!! Uitgerust met alle banken, dus de hele familie kan meerijden.

Wordt eind september verwacht bij Old Volks

De bus heeft nog de Braziliaanse papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

Wordt verwacht:

1979 Westfalia Berlin

We hebben weer een hele leuke bus kunnen vinden! 1979 Westfalia camper in Berlin uitvoering. De bus is vrij recent gespoten ivm een voorschade. De kleur is iets minder fel dan het originele taigagroen. Voor zover bekend geen roest op deze nette T2b. De 2.0 ltr motor is 12000 mijl geleden gereviseerd en rijdt super! Het interieur is netjes en compleet. Momenteel is er geen tentdoek aanwezig in de bus.

Wordt eind september verwacht bij Old Volks

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

Wordt verwacht:

1974 Westfalia Dusseldorf in grotendeels originele lak

Gezonde en super-eerlijke bus uit zonnig Californie. Geen dichtgesmeerde ellende aan deze survivor! De motor van de bus is in 2014 gereviseerd en daarna helaas nooit meer opgebouwd en/of ingebouwd in de bus. De motor inclusief de opbouw is er dus los bij, maar wel compleet. De camper staat dus ook al ruim 3 jaar stil. Het interieur is compleet en bruikbaar. 

Wordt eind september verwacht bij Old Volks

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

Wordt verwacht:

1971 T2a Westfalia

Leuke T2a Westfalia uit 1971; het enige jaar van de T2a bussen waarbij de voorwielen zijn voorzien van schijfremmen en een rembekrachtiger. Oppevlakteroest onder de voorruit en laswerk aan de accubak, 1/4 stuk cabinevloer en bij de achterste wielkasten. Verder hard op de bekende plekken. Compleet en netjes interieur, goed rijdende 1600cc motor. Geen tentdoek aanwezig.

Wordt in november verwacht bij Old Volks

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

Wordt verwacht:

1977 Westfalia Berlin weekender

Leuke Westfalia Berlin weekender in grotendeels originele lak. Het voorpaneel is ooit een keer gespoten en hier en daar zijn wat plekken bijgewerkt. De bus staat al ruim 5 jaar stil, dus technisch moet zo'n beetje alles nagelopen worden. Staat van motor en versnellingsbak zijn momenteel onbekend. De rechterachterhoek heeft wat laswerk en de achterklep is vrij roestig. Verder een vrij harde en strakke bus met een compleet interieur.

Wordt in november verwacht bij Old Volks

De bus heeft nog de Californische papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.