Te Koop

Op dit moment hebben we de volgende VW's te koop:  Een super zeldzame Karmann Ghia TC uit 1974, een 1970 T2a Adventure Wagen hightop en een 100% originele en onverprutste 15-raams 1967 spijlbus uit Brazilië. Recent is er een 1972 Westfalia aangekocht, die momenteel verscheept wordt naar NL.

Zeldzame 1974 Karmann Ghia TC!!

Supergave VW sportwagen uit de jaren '70. Aangekocht van de 2e eigenaar en nog steeds glimmend in grotendeels originele lak!! Supergezonde auto zonder de gebruikelijke roest-ellende. Alleen een paar stukjes in de vloerplaat zijn ooit vervangen en voor de rest is deze beauty gezond en roestvrij! Voorzien van de originele sierlijsten, emblemen en chrome details. De auto heeft de normale gebruikssporen die je kan verwachten op een auto van ruim 45 jaar oud. De 1600cc (65PK) motor rijdt vlot en de bak schakelt soepel. Alle verlichting, remmen, claxon ruitenwissers, etc zijn functioneel. Compleet en origineel interieur. De achterbank heeft wat gebruikssporen, het hemeltje is wat vlekkerig.

Tijdens de Corona-crisis hebben we de auto technisch grondig nagekeken en waar nodig zijn delen vervangen of gerepareerd. De volgende zaken zijn onder meer gedaan; nieuwe brandstofleidingen, nieuwe remslangen, nieuwe remklauwen, nieuwe hoofdremcilinder, nieuwe euro koplampen, nieuwe banden, nieuwe verwarmingskabels en nog wat andere kleine zaken. De auto is inmiddels RDW gekeurd en is voorzien van NL-kenteken en APK t/m 01-12-2022. De auto is recentelijk getaxeerd en de taxateur heeft deze gewaardeerd op € 21.000,-

Van de Karmann Ghia's zijn er in het verleden 3 types gebouwd: De meest voorkomende type 14 (ruim 440.000 exemplaren van gebouwd), de type 34 (42.505 stuks gebouwd) en deze zeldzame TC "Touring Coupe" (slechts 18.119 exemplaren gebouwd!). Deze TC's werden in Brazilië gefabriceerd en waren uitsluitend bestemd voor de Zuid-Amerikaanse markt. Er is officieel nooit een exemplaar van geëxporteerd naar Europa. Via-via zijn er een handjevol van deze auto's naar Europa gekomen, maar die zijn op 2 handen te tellen.

Vraagprijs € 19.500,-

Voorzien van NL-kenteken en APK!!

1967 spijlbus 15-raams Brazilië    !!VERKOCHT!!

In tegenstelling tot de meeste braziliaanse spijlbussen (veel plamuur, slecht gerestaureerd/gerepareerd, incompleet, etc) hebben wij deze 100% originele bus kunnen vinden! Nagenoeg alles aan deze bus is nog zoals hij 54 jaar geleden de fabriek verliet: originele lak (behalve neus), originele bekleding, alle historie aanwezig. Kortom een eerlijke en onverprutste spijlbus zoals je ze bijna niet meer kan vinden. Minimaal laswerk zoals middenkoker, kriksteuntje en de onderkant van de klapdeurtjes wordt wat slecht. Aangekocht van de 2e eigenaar. De bus is rijdend, remmend, sturend, etc. maar moet wel nagekeken worden voor de keuring.

Sorry, deze bus is VERKOCHT aan Ricardo.

De bus heeft nog de Braziliaans Title. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

1970 Adventure Wagen hightop     !!VERKOCHT!!

Hele leuke T2a in vrij zeldzame Adventure Wagon uitvoering. Goed lopende 1600cc motor, recent voorzien van een nieuwe carburateur. Ook de remmen zijn onlangs vernieuwd (cilinders, schoenen, etc), goede banden. De carrosserie heeft laswerk aan accubak, binnenkoker links, voorruitrand en de verticale plaat achter de voorwielen. De cabinevloeren zijn ooit gerepareerd. Het interieur is vrij simpel met een bedbank en een keukenblokje. Deze bus hebben we gevonden net over de Amerikaanse grens in Zuid-Canada.

Sorry, deze coole bus is verkocht!

De camper heeft nog de Canadian Title. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

Wordt verwacht: 1972 Westfalia

Hele leuke T2a/b Westfalia met coole BRM velgen. De bus is afgeleverd in volledig pastelwit L90D, maar is vele jaren geleden opnieuw gespoten in een rood/witte kleurencombinatie. De rode lak is inmiddels flink vervaagd, wat de bus een stoere patina-look geeft. De onderkant van de bus is hard, maar er is wel wat laswerk aan de onderste voorruitrand, accubak en onderkant portieren. Het camper-interieur is compleet en vrij netjes, de voorstoelen hebben aandacht nodig. De motor loopt en de bus is rijdend. Voorzien van een 1700cc "type 4" motor met dubbele carburateurs.

Wordt eind oktober bij ons verwacht

De camper heeft nog de Californische Title. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.