Te Koop

Op dit moment hebben we de volgende bussen te koop:  Een hele coole 1978 Adventure Wagen higroof, een onverprutste en super-eerlijke 15-raams Braziliaanse spijlbus (1974) en nog een verlaagde 15-raams Braziliaanse spijlbus (1975) in consignatie-verkoop.

Nieuw binnen:

Supercoole 1978 Adventure Wagen highroof

Old Volks heeft weer een hele bijzondere camper gevonden, deze highroof Adventure Wagen!! Grotendeels originele lak met oranje/gele vintage striping. Supergezonde bus zonder laswerk en er is ook nog nooit aan deze bus gelast!! Laktechnisch zijn er hier en daar wat delen bijgespoten/bijgewerkt. De bus heeft slechts 81.000 mijl gereden sinds nieuw en dat is zeker te zien aan de algehele staat. Goed lopende 1700cc "type 4" motor met dubbele carburateur. Het interieur is op de tafel na compleet en grotendeels origineel. Slaapplaats voldoende voor 4 personen. Dit kenmerkende dak wordt in USA een "whale tail" roof genoemd. Voorzien van een nieuwe gordijnset en nieuwe raamrubbers. Deze deluxe uitvoering heeft 2 kleuren lak, chromen bumpers en chrome sierlijsten in de raamrubbers. Wat kleine dingen dienen afgebouwd te worden aan het interieur en de auto dient volledig technisch nagekeken te worden voor keuring en kenteken. 

Vraagprijs € 17.900,-

De camper heeft nog de Oregon Title. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

Nieuw binnen:

1975 Braziliaanse 15-raams spijlbus  

Supercoole T1 spijlbus uit Brazilië, inmiddels voorzien van NL-kenteken en APK. Deze bus heeft geen laswerk en is technisch klaar om mee op pad te gaan! De bus is iets verlaagd en is voorzien van 16 inch RAW DSR-style velgen, verlaagde en versmalde vooras (VolksProjects), dropped spindels (VolskProjects) en verstelbare KONI- schokbrekers aan de voorzijde. De remmen zijn in orde, stuurinrichting is OK, 1500cc motor loopt keurig netjes en de bak schakelt soepel. Alle electra werkt naar behoren, zoals verlichting, ruitenwissers, claxon, etc. De buitenkoker aan de rechterzijde en de onderkant van de laaddeurtjes beginnen wat roestblaasjes te vertonen. De onderkant van deze auto is verder gezond en hard op de bekende plekken.

De bus is voorzien van een brede bedbank met nieuwe mosterdkleurige skai bekleding en nieuwe gordijnen rondom.  Alle zijpanelen zijn nieuw vervaardigd evenals de 2 plafondpanelen in de cabine. De plafondpanelen achterin dienen door de nieuwe eigenaar afgemaakt te worden, net als diverse kleine optische werkzaamheden.

Vraagprijs € 22.950,- Deze bus wordt in consignatie voor onze klant verkocht.

De bus heeft NL-kenteken en is voorzien van APK tot mei 2020.

1974 Braziliaanse spijlbus 15-raams

Onverprutste T1 in nette staat. Laswerk aan de rechtse binnenkoker en onderzijde instap links. Verder een harde en gezonde bus! De bus is rijdend, remmend en compleet. Aangekocht van de 2e eigenaar. De bus is jaren geleden een keer opnieuw gespoten.

Vraagprijs € 19.500,-

De bus heeft nog de Braziliaanse papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

1971 Westfalia met groot Riviera hefdak     !!VERKOCHT!!

Hele leuke T2a met maar liefst 4 slaapplaatsen, wat niet gebruikelijk is voor de Westfalia's t/m 1973. Goed lopende 1600cc motor, minimaal laswerk aan de carrosserie. De cabinevloer is gerepareerd met nieuw metaal. In een ver verleden overgespoten in de originele kleur.

Sorry, deze bus is VERKOCHT!!

De camper heeft nog de Californian Title. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.