Te Koop

Op dit moment hebben we de volgende VW's te koop:  Een 1976 Westfalia Berlin, een hele coole 1978 Adventure Wagen higroof, een onverprutste en super-eerlijke 15-raams Braziliaanse spijlbus (1974) , een super zeldzame Karmann Ghia TC uit 1974, een verlaagde 15-raams Braziliaanse spijlbus (1975) in consignatie-verkoop en een 1970 T2a Adventure Wagen hightop.

Nieuw binnen:

1970 Adventure Wagen hightop

Hele leuke T2a in vrij zeldzame Adventure Wagon uitvoering. Goed lopende 1600cc motor, recent voorzien van een nieuwe carburateur. Ook de remmen zijn onlangs vernieuwd (cilinders, schoenen, etc), goede banden. De carrosserie heeft laswerk aan accubak, binnenkoker links, voorruitrand en de verticale plaat achter de voorwielen. De cabinevloeren zijn ooit gerepareerd. Het interieur is vrij simpel met een bedbank en een keukenblokje. Deze bus hebben we gevonden net over de Amerikaanse grens in Zuid-Canada.

vraagprijs € 13.900,-

De camper heeft nog de Canadian Title. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

Nieuw binnen: (en binnen één dag ook weer verkocht!!)

1976 Westfalia Berlin

Leuke camper in zonnige kleur "marino geel". In het verleden is er wat laswerk verricht en de bus is eind jaren '80 opnieuw gespoten. Voorzien van goedlopende 1700cc Porsche 914 Fuel injection motor. Compleet interieur. Tentdoek en bekleding verdienen aandacht.

Sorry, deze camper is helaas VERKOCHT!!

De camper heeft nog de Californian Title. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

Zeldzame 1974 Karmann Ghia TC!!

Supergave VW sportwagen uit de jaren '70. Aangekocht van de 2e eigenaar en nog steeds glimmend in grotendeels originele lak!! Supergezonde auto zonder de gebruikelijke roest-ellende. Alleen een stuk vloerplaat ter hoogte van de accu is ooit vervangen en voor de rest is deze beauty gezond en roestvrij! Voorzien van de originele sierlijsten, emblemen en chrome details. De auto heeft de normale gebruikssporen die je kan verwachten op een auto van ruim 45 jaar oud. De 1600cc (65PK) motor rijdt vlot en de bak schakelt soepel. Alle verlichting, remmen, claxon ruitenwissers, etc zijn functioneel. Compleet en origineel interieur. De achterbank heeft wat gebruikssporen, het hemeltje is wat vlekkerig.

Tijdens de Corona-crisis hebben we de auto technisch grondig nagekeken en waar nodig zijn delen vervangen of gerepareerd. De volgende zaken zijn onder meer gedaan; nieuwe brandstofleidingen, nieuwe remslangen, nieuwe remklauwen, nieuwe hoofdremcilinder, nieuwe euro koplampen, nieuwe banden, nieuwe verwarmingskabels en nog wat andere kleine zaken. De auto is inmiddels RDW gekeurd en is voorzien van NL-kenteken en APK t/m 01-12-2022. De auto is recentelijk getaxeerd en de taxateur heeft deze gewaardeerd op € 21.000,-

Van de Karmann Ghia's zijn er in het verleden 3 types gebouwd: De meest voorkomende type 14 (ruim 440.000 exemplaren van gebouwd), de type 34 (42.505 stuks gebouwd) en deze zeldzame TC "Touring Coupe" (slechts 18.119 exemplaren gebouwd!). Deze TC's werden in Brazilië gefabriceerd en waren uitsluitend bestemd voor de Zuid-Amerikaanse markt. Er is officieel nooit een exemplaar van geëxporteerd naar Europa. Via-via zijn er een handjevol van deze auto's naar Europa gekomen, maar die zijn op 2 handen te tellen.

Vraagprijs € 19.500,-

Voorzien van NL-kenteken en APK!!

Supercoole 1978 Adventure Wagen highroof     GERESERVEERD!

Old Volks heeft weer een hele bijzondere camper gevonden, deze highroof Adventure Wagen!! Grotendeels originele lak met oranje/gele vintage striping. Supergezonde bus zonder laswerk en er is ook nog nooit aan deze bus gelast!! Laktechnisch zijn er hier en daar wat delen bijgespoten/bijgewerkt. De bus heeft slechts 81.000 mijl gereden sinds nieuw en dat is zeker te zien aan de algehele staat. Goed lopende 1700cc "type 4" motor met dubbele carburateur. Het interieur is op de tafel na compleet en grotendeels origineel. Slaapplaats voldoende voor 4 personen. Dit kenmerkende dak wordt in USA een "whale tail" roof genoemd. Voorzien van een nieuwe gordijnset en nieuwe raamrubbers. Deze deluxe uitvoering heeft 2 kleuren lak, chromen bumpers en chrome sierlijsten in de raamrubbers. Wat kleine dingen dienen afgebouwd te worden aan het interieur en de auto dient volledig technisch nagekeken te worden voor keuring en kenteken. 

GERESERVEERD!

De camper heeft nog de Oregon Title. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.

1975 Braziliaanse 15-raams spijlbus  !!Sorry, VERKOCHT!!

Supercoole T1 spijlbus uit Brazilië, voorzien van NL-kenteken en APK. Deze bus heeft geen laswerk en is technisch klaar om mee op pad te gaan! De bus is iets verlaagd en is voorzien van 16 inch RAW DSR-style velgen, verlaagde en versmalde vooras (VolksProjects), dropped spindels (VolskProjects) en verstelbare KONI- schokbrekers aan de voorzijde. De remmen zijn in orde, stuurinrichting is OK, 1500cc motor loopt keurig netjes en de bak schakelt soepel. Alle electra werkt naar behoren, zoals verlichting, ruitenwissers, claxon, etc. De buitenkoker aan de rechterzijde en de onderkant van de laaddeurtjes beginnen wat roestblaasjes te vertonen. De onderkant van deze auto is verder gezond en hard op de bekende plekken.

De bus is voorzien van een brede bedbank met nieuwe mosterdkleurige skai bekleding en nieuwe gordijnen rondom.  Alle zijpanelen zijn nieuw vervaardigd evenals de 2 plafondpanelen in de cabine. De plafondpanelen achterin dienen door de nieuwe eigenaar afgemaakt te worden, net als diverse kleine optische werkzaamheden.

Sorry, deze bus is VERKOCHT!!

De bus heeft NL-kenteken en is voorzien van nieuwe APK tot april 2022.

1974 Braziliaanse spijlbus 15-raams

Onverprutste T1 in nette staat. Laswerk aan de rechtse binnenkoker en onderzijde instap links. Verder een harde en gezonde bus! De bus is rijdend, remmend en compleet. Aangekocht van de 2e eigenaar. De bus is jaren geleden een keer opnieuw gespoten.

Sorry, deze bus is VERKOCHT!

De bus heeft nog de Braziliaanse papieren. Alle douane/invoerkosten zijn betaald.